Plantele ce atrag bani și aduc averi la ușa ta. Toți românii trebuie să le aibă în casă

Plantele ce atrag bani și aduc averi la ușa ta. Toți românii trebuie să le aibă în casă
Ce plante atrag bani

Ce plantele atrag bogăția în casă. Fie că locuiești la curte sau la apartament, plantele aducătoare de bani nu trebuie să îți lipsească.

Plantele ce atrag bani și aduc averi la ușa ta

Potrivit principiilor Feng Shui, există astfel de plante aducătoare de noroc. Acestea sunt: bambusul, considerată o plantă magnet la bani.

Ea oferă protecție, alungă spiritele rele și atrage ca un magnet banii în casă. Busuiocul, de asemenea, nu este numai o plantă aromată, ci și una care asigură prosperitate în propriul cămin. De asemenea, levănțica sau lavanda, este mare aducătoare de prosperitate și calmează spiritele negative.

Iedera suedeză este iar o plantă aducătoare de noroc. Astfel, plectranthus este o plantă perenă ce aparține sud-estului Africii. Se mai numește și floare de bârfă, iederă suedeză, plantă de bani și Charlie târâtoare. Cu toate că este folosită mai ales ca plantă de apartament, ea este una dintre cele mai bune plante care atrage bani acasă.

Această iederă suedeză se poate planta ușor în interior, în jardiniere suspendate ori ca acoperire a solului în aer liber. Dacă îl cultivi ca plantă de casă, trebuie să o așezi pe o înălțime ca să permită ramurilor ei să se răspândească ușor.

Plantele care atrag energia pozitivă

Și arborele banilor aduce noroc. Este cunoscut ca și Castanul Guiana și castanul Malabar. Acest arbore crește în mod natural la tropice, în America Centrală și de Sud, și este caracterizat prin frunzele sale palmate verzi, coaja netedă și florile alungite.

Și pachira este importantă în Feng Shui pentru atragerea banilor. Ea are cinci frunze pe tulpină, iar numărul cinci este considerat valoros pentru practicieni, întrucât simbolizează elementul.

Și Rue este o planta cu miros puternic în Europa de Sud și se crede că are multe proprietăți magice și medicinale care oferă protecție, aduc noroc, bani și prosperitate.

Poți crește planta într-un loc însorit la balcon sau în interior, lângă o fereastră orientată spre sud-vest, într-un sol bine drenat.

Cultivarea Pachira este ușoară, deoarece nu necesită multă lumină și prosperă la umbră parțială și temperaturi moderate. Se recomandă să nu fertilizați regulat această plantă de apartament în timpul primului an.

În afară de plantele aducătoare de noroc, mai există și plante care atrag energiile pozitive. Este vorba de ficus, căruia i se datorează o atmosferă plăcută. Mai este și ciclama, planta care face ordine absolută în energia unei locuințe. De asemenea, azaleea are capacitatea de a menține energiile și bunele dispoziții, neutralizând ieșirile egoiste.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI