Planta care reprezintă fiecare nativ din horoscop. Care este zodiacul plantelor pentru români

Planta care reprezintă fiecare nativ din horoscop. Care este zodiacul plantelor pentru români
Flori și plante zodiacale pentru orice semn astrologic

Florile sunt mult mai mult decât flori colorate, cu mirosuri încântătoare, sau plante de apartament. Ele sunt o reprezentare a frumuseții și varietății naturii prin modele atrăgătoare și tulpini frumoase. Forile sunt, de asemenea, un simbol al caracterului unei persoane. În același timp, dacă nu știați, există zodiacul plantelor. Zodiacul plantelor este tratat ca și cel clasic, pentru fiecare nativ în parte.

Flori și plante zodiacale pentru orice semn astrologic

Dacă ești un fan al astrologiei, probabil că știi cum să potrivești fiecare semn zodiacal cu o trăsătură distinctă de personalitate. Vei fi surprins să afli că și semnele zodiacale au flori și plante de apartament ca simboluri.  Conectarea sufletului uman la plante este o practică foarte veche.

Chiar dacă semnul zodiacal al zilei tale de naștere poate să nu-ți conducă destinul, poate oferi o privire în interiorul personalității și modului tău de viață, potrivindu-le cu cele mai bune flori din jur, sau chiar cu simplele plante de apartament.

Zodiacul plantelor. Plantele de apartament pentru semnul tău stelar

Vă propunem zodiacul plantelor, și corespondența lor în horoscopul clasic al celor 12 semne zodiacale.

plante de apartament

BERBEC: Planta zebră

Planta de apartament, numită uneori și cactus zebra sau haworthia, va atrage atenția imediat în casa voastră. Așa că pentru Berbec este o plantă reprezentativă.

plante de apartament

TAUR : Filodendron

Filodendronul, care intră în categoria plante de apartament, are frunze în formă de inimă. Planeta Venus reprezintă dragostea și frumusețea, astfel încât o plantă de casă cu frunze în formă de inimă este o potrivire bună pentru Taur.

plante de apartament

GEMENI: Iedera engleză

Iedera engleză face parte din categoria de plante de apartament foarte populare, încât nu vei avea probleme să găsești un geamăn cu o astfel de plantă în casă.

plante de apartament

RAC: Bambus norocos

Semnul de apă al racului se potrivește excelent cu o plantă de apartament care crește în apă, bambus norocos.

plante de apartament

LEU: Amaryllis

Florile uriașe, strălucitoare de amaryllis se potrivesc cu siguranță cu leul. S-ar putea să fiți obișnuiți să vedeți aceste plante în preajma sărbătorilor.

plante de apartament

FECIOARĂ: Planta de banane

Planta nu face parte din categoria de plante de apartament ușor de îngrijit, dar asta este ceea ce o face potrivită pentru Fecioare.

plante de apartament

BALANȚĂ: șirag de perle

Balanța are nevoie de echilibru și armonie acasă, așa că un coș suspendat plantat cu șirag de perle este o potrivire pentru acest semn de aer.

plante de apartament

SCORPION: Planta șarpe

Plantele de apartament, cunoscute și sub numele de șarpe, sunt practic indestructibile și au frunze puternice, verticale, care se termină cu un punct, asemenea scorpionului.

plante de apartament

SĂGETĂTOR: Cactus rotund

Face parte din categoria de plante de apartament. Cactusul rotund poate tolera să fie lăsată singură un pic, așa că se potrivește naturii aventuroase a săgetătorului, care poate fi liber să se îndrepte oriunde trebuie să meargă la un moment dat.

plante de apartament

CAPRICORN: Plantă de jad

Planta de jad este o plantă cu o creștere lentă, la fel ca și Capricornul, care este condus de Saturn și excelează în virtuțile răbdării.

plante de apartament

VĂRSĂTOR: Planta de acvariu

Această plantă este perfectă pentru Vărsătorul iubitor de inovație și este o altă plantă de apartament foarte ușor de îngrijit, tolerantă la secetă.

plante de apartament

PEȘTI: Iasomie

Peștii sunt visătorii zodiacului și este, de asemenea, probabil semnul cel mai sensibil, empatic și plin de compasiune față de nevoile altora. Păstrați o plantă de iasomie în casă, iar florile sale frumoase și mirosul dulce vor face ca orice cameră să fie un refugiu relaxant.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe