‘Plângea de rupea la Survivor România’. Clipe aproape dramatice în jungla dominicană

‘Plângea de rupea la Survivor România’. Clipe aproape dramatice în jungla dominicană
Clipe dramatice la Survivor Romania 2021

Proaspăt întoarsă din Republica Dominicană, Irisha a vorbit despre experiența de acolo. Ea susține că merita să mai rămână în competiție, însă că strategiile dintre coechipieri au trimis-o acasă.

”Plângea de rupea la Survivor România”

„Și Sebi, și Zanni spuneau la început că niciodată nu vor vota social. A fost spus de către ei. Prima dată când am fost nominalizată, nu mai aveam imunitate nici eu, nici Raluca. Raluca avea 2 puncte în plus față de mine. Eu mă axam apoi pe puncte. Unde e coloana vertebrală? A treia săptămână a votat-o pe Elena, iar după au început problemele. De acolo s-a pierdut.

Au fost niște gesturi, băieții chiar făceau glume picante, pe care eu nu le gustam. Ulterior spuneau că sunt glume, dar eu nu puteam să le gust. Eu vă spun direct, eu sunt cu dreptatea și cu oamenii. Sebastian și Zanni făceau. Nu, cu Raluca nu. Dacă mă întrebi de ce, o să îți spun. După câteva săptămâni eu am avansat din punct de vedere sportiv, ea tot ce câștigam la recompensă, împărțea cu băieții.

La foamea care e acolo, dacă îți dă cineva o mână de orez ești rege. Eu nu le dădeam”, a declarat Irisha, potrivit wowbiz.ro.

Mai mult decât atât, Irisha a spus că Raluca Dumitru a reușit să câștige încrederea băieților din echipă fiindcă le dădea din mâncarea ei, iar strategia aceasta ar fi salvat-o de la propunerea spre eliminare, chiar dacă ea nu aducea la fel de multe puncte.

Fosta Faimoasă a mai spus că tensiunile dintre ea cu Zanni și Sebi au debutat în clipa în care ea a empatizat cu Elena Marin.

„Eu pe Raluca o cunosc din emisiunea în care a fost asistentă. Acolo am interacționat de câteva ori, când am fost invitată. Nu am ieșit la cafele. Strategia mea a fost fără strategii. În primele zile, cu Zanni și cu Sebi am vorbit cel mai mult. Cu Zanni aveam un prieten comun. Vorbeam de carieră, povesteam despre noi. La început, Zanni mi-a spus: Doamne, ce îmi place de tine, ești inteligentă.

Cel mai mare impact negativ l-a avut momentul în care eu am empatizat cu Elena, când a plâns. Băieții i-au adus niște jigniri și ea nu a mai rezistat. Culmea e că nu a plâns în fața camerelor. Am mers la ea, am luat-o în brațe și i-am spus că totul va fi bine. De acolo totul s-a schimbat”,  a mai declarat Irisha.

Tot Irisha s-a hotărât să pună capăt zvonurilor conform cărora între ea și Culiță Sterp ar fi putut fi ceva. Ea a spus că a empatizat cu el întrucât era imparțial. Ea a mai spus că dorul de iubita lui, care urmează să nască în curând, l-a dărâmat.

„S-au spus foarte multe minciuni la testiomoniale. Raluca a zis că eu i-am spus în avion că îmi place de Culiță. Cum să vinzi așa ceva când eu nu am spus asta. S-a încercat să se creeze o poveste, din cauza faptului că eu mă înțelegeam cu Culiță. Mi-a povestit despre iubita lui, Daniela. E greșit să empatizezi cu un om? Sunt rare momentele în care găsești pe cineva cu care să rezonezi.

Într-o noapte stătea la foc și plângea de rupea (n.r- Culiță). Îți dai seama cum e să stai în mediul ăla, iar acasă soția ta stă să nască. E mult prea mult, e foarte sensibilă situația asta”, a mai declarat Irisha.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI