Irisha, despre un concurent de la Survivor România 2021: ”Într-o noapte stătea la foc și plângea de rupea”

Irisha, despre un concurent de la Survivor România 2021: ”Într-o noapte stătea la foc și plângea de rupea”
Irisha, despre un concurent de la Survivor Romania 2021

După ce a fost eliminată de la Survivor România, Irisha a dat cărțile pe față și a vorbit despre presupusa ei relație cu Faimosul Culiță Sterp. Despre experiența din Republica Dominicană, bruneta a mărturisit că a fost cea mai mare provocare a vieții sale iar între ea și Culiță Sterp nu există mai mult decât o frumoasă prietenie.

Irisha, despre un concurent de la Survivor România 2021

Irisha a declarat că s-a simțit taxată de către anumiți colegi de-ai ei din echipă de fiecare dată când a empatizat cu cineva. Reamintim că Zanni și Sebastian Chitoșcă au certat-o pe fosta finalistă de la Bravo ai stil! atunci când i-a luat apărarea Elenei Marin. Cât îl privește pe  Culiță Sterp, frumoasa Irisha a declarat că artistul suferă foarte tare din cauza faptului că este departe de mama copilului său.

„S-au spus foarte multe minciuni la testiomoniale. Raluca a zis că eu i-am spus în avion că îmi place de Culiță. Cum să vinzi așa ceva când eu nu am spus asta. S-a încercat să se creeze o poveste, din cauza faptului că eu mă înțelegeam cu Culiță. Mi-a povestit despre iubita lui, Daniela. E greșit să empatizezi cu un om? Sunt rare momentele în care găsești pe cineva cu care să rezonezi.

Într-o noapte stătea la foc și plângea de rupea. Îți dai seama cum e să stai în mediul ăla, iar acasă soția ta stă să nască. E mult prea mult, e foarte sensibilă situația asta.”, a spus Irisha de la Survivor România, conform Cancan.

Irisha a fost dezamăgită de motivele pentru care

Cât privește părăsirea competiției, Irisha a fost dezamăgită de faptul că a fost propusă spre eliminare pe motive sociale, fiind votată de către cei din bisericuța „condusă”, după cum susține ea, de Zanni. Bruneta susține că plecarea ei de la Survivor România a fost nedreaptă și consideră că mai avea multe de demonstrat în cadrul concursului.

„Și Sebi și Zanni spuneau la început că niciodată nu vor vota social. A fost spus de către ei. Prima dată când am fost nominalizată, nu mai aveam imunitate nici eu, nici Raluca. Raluca avea două puncte în plus față de mine. Eu mă axam apoi pe puncte. Unde e coloana vertebrală? A treia săptămână a votat-o pe Elena, iar după au început problemele. De acolo s-a pierdut.

Au fost niște gesturi, băieții chiar făceau glume picante, pe care eu nu le gustam. Ulterior spuneau că sunt glume, dar eu nu puteam să le gust. Eu vă spun direct, eu sunt cu dreptatea și cu oamenii. Sebastian și Zanni făceau. Nu, cu Raluca nu. Dacă mă întrebi de ce, o să îți spun. După câteva săptămâni eu am avansat din punct de vedere sportiv, ea tot ce câștigam la recompensă, împărțea cu băieții. La foamea care e acolo, dacă îți dă cineva o mână de orez ești rege. Eu nu le dădeam”, a completat artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI