Plaja din România care este deținută și de Ciprian Marica. Câți bani te costă să închiriezi un șezlong

Plaja din România care este deținută și de Ciprian Marica. Câți bani te costă să închiriezi un șezlong
Cati bani costa sa inchiriezi un sezlong pe plaja lui Ciprian Marica

Care este plaja din România deținută și de Ciprian Marica. Câți bani te costă ca să închiriezi un șezlong. Ciprian Marica deține una dintre cele mai cunoscute plaje de la malul Mării Negre. El mai deține și un apartament de lux în vecinătate. Acesta a investit aproximativ jumătate de milion de euro ca să transforme total plaja, considerată acum una dintre cele mai luxoase locații de la malul mării.

Plaja din România care este deținută și de Ciprian Marica

Ciprian Marica, fostul atacant al echipei naționale este la ora actuală finanțator la Farul Constanța. El se bucură de un succes răsunător cu afacerea pe care o are pe plajă. Plaja este împărțită în două: prima parte este destinat doar celor care locuiesc în complexul rezidențial din apropiere, iar în cealaltă parte pot să vină persoane de pretutindeni.

Prețurile nu sunt deloc de neglijat: o pizza costă între 33 și 60 de lei, iar pentru a închiria un șezlong trebuie să scoți din buzunar suma de 50 de lei în zilele de luni, marți, miercuri și joi, iar vineri, sâmbătă, duminică închirierea unui șezlong costă 80 de lei. În plus, pentru o șampanie poți plăti chiar și suma de 800 de lei.

Ciprian Marica plătește o chirie de 151.553 de lei, fără TVA, anual. Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, acționar la aceeași firmă este și președintele de onoare al Stelei, Ion-Viorel Păunescu.

Despre Ciprian Marica

Ciprian Marica este un fotbalist retras din activitate, care a jucat pe post de atacant. El a jucat 71 de meciuri pentru echipa națională, pentru care a evoluat între anii 2003 și 2014 pentru care a marcat 25 de goluri.

După terminarea carierei, Ciprian Marica s-a implicat financiar în susținerea echipei Farul Constanța. Ciprian Marica are doi copii din relația cu Ioana Marcu. Cei doi sunt împreună din 2016, însă nu s-au cununat. Ei nu se gândesc la nuntă și nu cred, se pare, în instituția căsătoriei.

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu.

Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri. La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem.

Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem.

Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, declara Ciprian Marica despre relația sa cu Ioana Marcu.