Gestul revoltător făcut de iubita lui Ciprian Marica. Ce a putut să îi facă copilului său în parc

Gestul revoltător făcut de iubita lui Ciprian Marica. Ce a putut să îi facă copilului său în parc
Ioana Marcu, gest revoltător în văzul lumii: ce a făcut iubita lui Ciprian Marica?

Iubita lui Ciprian Marica a surprins pe toată lumea cu un gest nepotrivit. Ioana Marcu nu a acționat deloc potrivit în ceea ce îl privește pe unul din moștenitorii celebrului fost fotbalist. Fanii sportivului au rămas fără cuvinte când au văzut pozele și ipostaza în care a fost pus micuțul. Ce a făcut atât de grav blondina? Totul s-a întâmplat în weekend, când femeia a decis să îi scoată în parc pe copii.

Ce gest revoltător a făcut iubita lui Ciprian Marica: Ioana Marcu a șocat pe toată lumea

Ioana Marcu este iubita fostului atacant al echipei naționale. Blondina are doi copii alături de celebrul fost fotbalist. Ea își face foarte mult timp pentru micuții săi și iese deseori cu ei în parc.

Vedeta a făcut acest lucru și în weekend, aducându-i pe cei mici la un spațiu unde să alerge în voie și să se joace. Aceasta și-a pierdut răbdarea la un moment dat, nu s-a mai putut controla și i-a aplicat o corecție unuia dintre copii, fără să țină cont de nimeni și de nimic.

Blondina este cunoscută drept o mamă grijulie și iubitoare, dar se pare că acum și-a pierdut cumpătul. Totul s-a întâmplat în momentul în care unul din băieți a scăpat pe jos o cutie cu popcorn, moment în care Ioana s-a enervat.

Cea din urmă a început o serie de reproșuri, dar micuțul a continuat să mănânce din floricelele de porumb. Băiețelul a scuipat-o atunci pe mama sa, iar femeia a clacat, arată imaginile surprinse de spynews.ro. 

Detalii despre partenera sportivului

Ioana Marcu este partenera lui Ciprian Marica. Aceasta este cu 8 ani mai tânără decât el. Cu toate că bărbatul este un personaj monden și foarte cunoscut în lumea sportului, ea nu dorește să fie parte din showbiz-ul românesc. Femeia este extrem de discretă și o familistă convinsă.

“Nu își dorește să fie cunoscută, vrea să își trăiască viața departe de ochii curioșilor și a ziarelor pe cât posibil”, le-a răspuns Ciprian Marica celor de la revista Viva, atunci când le-au propus să apară împreună într-un pictorial.

  • Cum s-au cunoscut?

“Făcea practică la cabinetul stomatologic unde mergeam eu. Aşa ne-am cunoscut. Mi s-a părut că are ceva anume şi chiar are acel ceva…

Având o anume vârstă, am considerat că trebuie să-i acord timp, să cunoşti omul şi să te alegi cu ceva în urma relaţiei respective. Nu ştiam cum va fi, dacă va fi de lungă durată sau nu”, a povestit sportivul în urmă cu ceva timp.