Ciprian Marica, acuzat de hărțuire. O femeie rupe tăcerea: ce îi face din 2017

Ciprian Marica, acuzat de hărțuire. O femeie rupe tăcerea: ce îi face din 2017
Cirpian Marica este acuzat că hărțuiește o femeie încă din 2017

Ciprian Marica primește acuzații de hărțuire! Celebrul fost fotbalist ar teroriza o femeie încă din anul 2017. Fanii sportivului sunt șocați de cele aflate. Presupusa victimă trece prin momente cumplite. Ea locuiește într-un imobil unde are apartament și Marica, iar fostul jucător încearcă să o convingă de un lucru. ,,Domnul Ciprian Marica fotbalistul, de când a cumpărat aici, în 2017, mă hărțuiește continu”, a spus ea.

O femeie este hărțuită de Ciprian Marica din 2017: cum o terorizează fostul fotbalist?

O femeie din București trece prin momente cumplite. Acesta nu a mai rezistat presiunilor din parte fostului fotbalist și a venit să-și spună povestea în cadrul unei emisiuni.

Ea locuiește într-un imobil unde are apartament și fotbalistul. Bărbatul ar încerca încă din 2017 să o convingă să îi dea partea ei și să plece.

Marica este din nou în mijlocul unui scandal de zile mari, după ce Georgeta a apelat la un show din cauza problemelor pe care le are cu vedeta care ar încerca de ani de zile să o dea afară din casa sa.

Mai exact, sportivul deține un apartament într-un imobil cu două etaje. La parter locuiește el, iar la etaj stă femeia. El vrea să obțină în totalitate întregul imobil, motiv pentru care ar fi terorizat-o pe aceasta cu discuții și nu numai.

Mai mult decât atât, Georgeta a subliniat că fostul fotbalist i-ar fi propus să îi dea 42.000 de euro ca să părăsească locuința din Dorobanți, zonă scumpă din Capitală, dar ea nu vrea nimic altceva, ci doar să rămână acolo în continuare.

”Domnul Ciprian Marica mă hărțuiește”

”Domnul Ciprian Marica fotbalistul, de când a cumpărat aici, în 2017, mă hărțuiește în continu să îi vând. Stăm în aceeași curte, el stă la parter și eu la etajul 1.

Eu le-am spus din start că nu le vând, nu au înțeleg, iar de atunci se întâmplă numai probleme, numai șicane”, a spus ea la Acces Direct de la Antena Stars. 

Femeia a mai precizat că Marica i-a pus casa la vânzare și s-a trezit la un moment dat cu clienți la ușă. Mai mult decât atât, în apartamentul de jos s-a mutat un bărbat care nu are un comportament civilizat.

,,S-au luat la bătaie zilele trecute”

Cea din urmă susține că au mai stat și alți chiriași gălăgioși în apartamentul lui Marica, puși cu scopul de a o face să părăsească locuința.

”Mi-a pus casa în vânzare (…) Prin agenție a pus-o la vânzare, vin clienții și întreabă că e casa de vânzare, iar eu habar n-am.

Cel mai grav e de două săptămâni de când a închiriat unui prieten de-al lui și care mă hărțuiește în continuu. E foarte periculos, sunt recalcitranți, s-au luat la bătaie zilele trecute. Cred că a fost pus special”, a mai detaliat ea.