Ilie Năstase continuă atacul la Ciprian Marica: „Omul n-are mamă, n-are tată!”

Ilie Năstase continuă atacul la Ciprian Marica: „Omul n-are mamă, n-are tată!”
Ilie Năstase și Ciprian Marica se războiesc pe fosta bază sportivă Voința

Ilie Năstase continuă atacul la Ciprian Marica. Fostul mare jucător de tenis încă nu-și revine din situația creată între el și nașul său de căsătorie în privința fostei baze sportive Voința. Ilie Năstase îl acuză pe ex- fotbalist că i-a falsificat semnăturile pentru a-l îndepărta din fundația proprie, cea care administrează baza ale cărei terenuri sunt estimate la 50 de milioane de euro.

Ilie Năstase continuă atacul la Ciprian Marica

Ilie Năstase continuă atacul la Ciprian Marica. Fostul mare jucător de tenis susține în continuare că nașul său de căsătorie, Ciprian Marica (36 de ani), vrea să-l înlăture din conducerea propriei fundații. Fundația Academia Ilie Năastase administrează fost bază Voința pe care „Nasty” a primit-o de la statul român în 1999. Miza ar fi terenurile extrem de valoroase care intră în patrimoniul fundației, în valoare de aproximativ 50 de milioane de euro.

Conform ProSport, Ilie Năstase (75 de ani) ar fi semnat documentele ce atestă renunțarea sa la funcția din cadrul fundației. În aceste hârtii, semnate la începutul lunii iulie 2021, se scrie că: „Renunț expres la calitatea de membru în Consiliul Director – funcția de președinte în cadrul Fundației pentru Tenis Academia Ilie Năstase”.

Pe de altă parte, fostul lider ATP a declarat că semnătura i-a fost falsificată.

„Mi-a falsificat semnătura! E un hoțoman! Nu trebuie să fii mare cunoscător să-ți dai seama că e o făcătură a familiei Marica. Eu semnez cu punct, nu cu linie, plus că la litera t – am o linie, nu două cum apare în acele acte”, a declarat Ilie Năstase pentru sursa citată.

„Omul n-are mamă, n-are tată!”

Ilie Năstase i-a făcut plângere penală nașului său pe care îl acuză de fals în acte. În plus, fostul lider ATP va merge în audiență chiar la ministrul Justiției, Cătălin Predoiu. Dublul câștigător de Grand Slam a declarat că așteaptă rezultatul procesului cu Marica, altfel ar intra cu buldozerele și ar dărâma toată baza sportivă.

„Din 13 terenuri am rămas doar cu 6. I le-am dat lui și el le-a făcut din tenis, de minifotbal. Nu i-am luat mai mulți bani. O să avem un proces, altfel aș intra cu buldozerul și aș dărâma tot. Eu am construit tot aici și vine el să mi le ia?

Cică eu i-am predat fundația cu semnătura, vă vine să credeți? Apoi eu am devenit membru în fundația condusă de el? Cine poate crede asta?

Cică sunt 6 exemplare prin care am cedat fundația, vreau să le văd și eu. Nu am predat nimic din ce spune Marica. Care-i nebunul care să-i predea lui? Trimite notificări contabilei să-i dea actele… E caraghios! Marica e un băiat politicos, cu bun simț, dar ce a făcut el aici e de domeniul penalului! O să ne spună în fața procurorului…”, a spus Ilie Năstase pentru ProSport.

„Aș intra cu buldozerul și aș dărâma tot”

Ilie Năstase a mai adăugat că nu îi vine să creadă că a fost păcălit de Marica și consideră că „omul n-are mamă, n-are tată”.

Și îmi spunea să-i dau afară pe toti cei cu care am contract. I-am zis: „băi, băiatule, dacă am contract nu pot să reziliez contractul”. El voia să preia toată baza!

N-a reușit. A fost un măgar, că eu i-am dat tot. Nu îmi vine să cred că m-ai păcălit. Să aflu de la voi că el a depus actele la Judecătorie… E urât! Omul n-are mamă, n-are tată”, a declarat Ilie Năstase pentru aceeași sursă.

Ciprian Marica a solicitat la Tribunal în iulie 2021 ca Ilie Năstase să nu mai facă parte din proiectul Fundației Ilie Năstase, cea care administrează Baza Voința. Baza, aflată în zona Șoselei Pipera, cu o suprafață de peste 63.000 de metri patrați, i-a fost dată lui Ilie Năstase de guvernul român spre folosință gratuită până în 2059. În 2007, valoarea terenului a fost estimată la peste 50 de milioane de euro.

La începutul anului trecut, în proiect a fost cooptat și Ciprian Marica. Acesta a contribuit la modernizare bazei, care are acum un teren sintetic de fotbal de dimensiuni standard și trei de dimensiuni reduse. În același complex se mai află și cinci terenuri cu zgură, pentru tenis. Conform propriilor declarații, fostul atacant al naționalei a investit până acum 10 miliarde lei, adică 2 milioane de euro.