Piticu de la Simplu a luat-o pe urma lui Smiley. A făcut marele anunț chiar azi

Piticu de la Simplu a luat-o pe urma lui Smiley. A făcut marele anunț chiar azi
Piticu de la Simplu, pe urmele lui Smiley

După ce Smiley a devenit tătic, iată că Piticu` de la Simplu a luat-o și el urmele lui și urmează să devină tătic anul acesta, doar că a doua oară.

Piticu de la Simplu a luat-o pe urma lui Smiley

Piticu`, fostul membru al trupei Simplu, trupă din care făcea parte și Smiley, a anunțat că soția lui este însărcinată cu cel de-al doilea copil și că abia așteaptă să-și țină în brațe bebelușul. Astfel că numai câteva luni îi mai despart până la venirea pe lume a noului membru al familiei.

Pe numele său real, Ionuț Dumitru, s-a căsătorit în 2017 cu cea care îl va face tată pentru a doua oară. Ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. De precizat este că cei doi mai au o fetiță în vârstă de cinci ani, iar acum urmează să vină pe lume cea de-a doua fiică, la finalul lunii mai. Potrivit spuselor vedetei, sarcina merge foarte bine și că la ecografii, aceasta le-a zâmbit.

„În luna mai, la sfârșitul lui mai (nr. voi fi tată). Tocmai ieri am fost la consult cu soția și ne-a zâmbit mereu. O să am două fetițe, îți dai seama ce fericit o să fiu. Noi ne-am dorit foarte mult să facem o fetiță, mai mult și-a dorit Dariana, fetița noastră, are 5 ani acum. Acum o pregătim să nu fie geloasă, vedem când se va întâmpla. Mămica este foarte bine, este mult mai bine decât la Dariana”,  a declarat  Ionuț Dumitru, zis și Piticu, la un post de televiziune.

Cine e soția lui Piticu de la Simplu

Doar că acesta nu vrea să oprească la doi copii și își dorește o familie numeroasă.

„Dacă Dumnezeu vrea să mai facem încă unul și încă unul, atunci mai facem”, a mai declarat fostul membru al trupei Simplu.

Se știe că după o relație de câțiva ani cu Magda Pălimariu, prezentatoarea meteo de la Pro Tv, Ionuț Dumitru, și-a găsit liniștea în brațele Darianei.

„Începutul e mai greu, știți cum se spune. După aceea vin toate de la sine. A fost o zi cam grea până acum, dar Dumnezeu a fost cu noi. la început de zi a plouat foarte rău, am avut o ploie torențială, dar după aceea, ușor-ușor, a ieșit soarele”, a spus artistul, atunci când și-a unit destinul cu Dariana, soția lui.

„La biserică au fost emoții. Amândoi am fost emoționați. El îmi spunea: „Ești bine, ești bine? Să nu plângi, da?”. de când am ajuns în fața bisericii am simțit așa, fiori. E cel mai emoționant moment. Slujba este cel mai emoționant moment”, a spus și Dariana, în 2017.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI