Cine va fi nașul lui Josephine, fiica lui Smiley cu Gina Pistol. Au o relație secretă de 10 ani

Cine va fi nașul lui Josephine, fiica lui Smiley cu Gina Pistol. Au o relație secretă de 10 ani
Cine vor fi nașii fetiței lui Smiley?

Gina Pistol și Smiley trăiesc la moment cele mai frumoase clipe din viața lor. După ce fanii au scăpat de emoții cu privire la cum se vor descurca proaspeții părinți, acum se întreabă cine vor fi părinții spirituali al micuței vedetelor.

Cine vor fi nași pentru fiica lui Smiley?

Smiley și Gina Pistol au găsit nași pentru fetița lor! Josephine urmează să îl aibă în rolul de părinte spiritual pe Adrian Sârbu, arată impact.ro. Cuplul se cunoaște deja de două decenii, dar formează o relație de trei ani de zile, iar acum traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lor, după ce în urmă cu o lună și-au ținut pentru prima oară în brațe fetița.

Prezentatoarea de televiziune o aducea pe lume pe micuța ei la începutul lui martie, momentul în care moderatorul de la „Românii au talent” mărturisea că acum începe cea mai frumoasă aventură.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: „Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg si 51 cm lungime […] Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă”, scria Smiley pe Instagram, în noaptea în care a devenit tătic.

„Ei sunt extrem de apropiați, vorbesc foarte mult, se sfătuiesc”

„Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley. Ei sunt extrem de apropiați, vorbesc foarte mult, se sfătuiesc. Și nu de acum, ci de mai bine de un deceniu”, au dezvăluit apropiații cuplului pentru sursa citată. Mulți dintre fanii cântărețului s-au gândit inițial că cel care o va boteza pe prima sa moștenitoare va fi nimeni altul decât cel cu care a împărțit 11 sezoane de „Românii au talent”, Pavel Bartoș.

„De ce ne-au trebuit trei ani? Pentru că este o poveste normală, ca orice altă poveste dintre un el și o ea. Nu ne place ca fiecare să-și dea cu părerea cine e mai bun pentru mine sau cine e mai bun pentru el. Oamenii tind să facă lucrul ăsta și cumva ne-am protejat! Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile, şi mi se pare incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă. La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei, deşi încă nu este „produsul final”. A fost minunat”
Gina Pistol