Smiley a scăpat porumbelul la Românii au Talent după un dans erotic la bară. Oare Gina Pistol ce va zice? VIDEO

Smiley a scăpat porumbelul la Românii au Talent după un dans erotic la bară. Oare Gina Pistol ce va zice? VIDEO
Smiley a scăpat porumbelul la Românii au Talent după un dans erotic la bară. Oare Gina Pistol ce va zice?

Moment incredibil pentru Smiley la Românii au Talent. Cine este focoasa domnișoară care l-a făcut să-și țină respirația. Bruneta este superbă și are un trup de invidiat, iar dansul ei senzual la bară l-a făcut pe iubitul Ginei Pistol să suspine. Ce i-a spus artistul frumoasei dansatoare nu va fi pe placul mamei fetiței sale.

Dans senzual la bară la Românii au Talent

O superbă brunetă i-a lăsat cu gurile căscate pe Smiley și Florin Călinescu la Românii au talent. Campioană la gimnastică ritmică, Natalia a făcut o artă din dansul la bară. Se antrenează din greu, în fiecare zi, pentru a deveni unul dintre cei mai marti artiști ai lumii. Disciplina, perfecționismul și gingășia se împletesc perfect cu stilul său de păpușă de porțelan.

Odată ce pornește muzica, trupul ei zvelt emană senzualitate și talent prin toți porii, lucru care nu-i poate lăsa indiferenți pe reprezentanții sexului masculin. Dansatoarea consideră că a îmbinat perfect sportul cu dansul, iar acest lucru a devenit ca un stil de viață pentru ea.

„Pentru mine, e ca un sport. E distractiv și totodată parcă îmi cântă corpul și trebuie să arăt asta lumii. Cred că talentul meu este să hipnotizez prin dans. În fiecare zi, când mă antrenez, caut să găsesc modalitatea prin care să hipnotizez lumea cu dansul meu. Am început acum 11 ani, când aveam 19 ani.

Făceam gimnastică ritmică și mă întrebam ce voi face mai departe. Care va fi următorul pas? M-am hotărât să găsesc ceva care să combine sportul cu dansul. Așa a început dansul la bară pentru mine. Înainte de asta, eram profesoară de stretching. Când am început să predau, la același studio, în camera alăturată erau niște bare și o fată mi-a spus că trebuie să încerc, pentru că sunt frumoasă, că am picioarele frumoase și niște forme perfecte.

După cinci minute, mi-am spus și m-am decis că acesta va fi următorul meu pas. Știam deja că există competiții mondiale și mi-am zis că acesta va fi primul meu țel: să merg la campionatul mondial și să-l câștig. Nu este doar despre dezbrăcat sau sport. Este și un stil de viață. Uneori mă trezesc dimineața și simt nevoia să exersez la bară. Pentru femei, este o modalitate de a arăta cât sunt de spectaculoase”, a declarat Natalia la Românii au Talent.

Smiley a scăpat porumbelul la Românii au Talent, după un dans erotic la bară

Momentul spectaculos al artistei Natalia i-a captat atenția lui Smiley, care nu și-a putut lua ochii de la frumoasa dansatoare de la Românii au Talent. Artistul a mărturisit că numărul brunetei i-a tăiat respirația, făcându-l să se simtă mai bine decât a crezut, inițial. Dar asta nu este tot.

Pe lângă toate complimentele pe care cei patru jurați i le-au pregătit frumoasei concurente de pe scenă, Smiley și-a permis o replică indecentă cu Natalia, spunându-i că se simte dezvirginat de momentul ei, fiind primul număr de dans la bară pe care-l vede în 11 sezoane de Românii au Talent.

„Florin Călinescu: Câtă frumuseţe, câtă duioşie în felul tău de a aborda un lucru atât de greu. Certitudinea mea e că este foarte greu să dansezi la bară atât de încet, efortul este mult mai mare.

Alexandra Dinu: A fost superb acest act artistic, eu sunt fan, mă uit la astfel de momente. Îmi plac foarte mult, iar tu ai fost superbă. Bravo!

Smiley: Natalia, toate mişcările tale au apărut ca sunt sub apă. La un moment dat uitasem să respir, îmi ţineam respiraţia. Eram atât de atent la fiecare mişcare încât nu îmi venea să cred că eşti în faţa noastră, că eşti în carne şi oase. Este primul număr de pole dance pe care îl văd din faţă, în cei 11 ani din emisiune. Mă simt dezvirginat în seara asta!”, au spus jurații de la Românii au Talent.