Pilda Lidiei Fecioru despre oamenii cu suflet bun. Cât suferă din acest motiv, de fapt

Pilda Lidiei Fecioru despre oamenii cu suflet bun. Cât suferă din acest motiv, de fapt
Pilda Lidiei Fecioru despre oamenii cu suflet bun.

Pilda Lidiei Fecioru despre oamenii cu suflet bun. Bioenergoterapeutul a vorbit, în cadrul rubricii Pilda zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse, despre motivele pentru care oamenii uită atât de repede ce a fost frumos, dar și ce se spune despre oamenii buni, oamenii care nu au bani și oamenii înțelepți.

Pilda Lidiei Fecioru despre oamenii cu suflet bun

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți. Prezentă în emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, Lidia Fecioru a prezentat o nouă pildă pentru cei care o urmăresc.

„Ştii de ce oamenii uită atât de repede tot ce a fost frumos şi ţin minte tot ce a fost rău? Pentru că ceea ce este frumos, nu lasă răni în suflet.

Dar se spune aşa: Există în viaţă nişte lucruri foarte bine stabilite. Oamenii care nu au bani, sunt foarte darnici. Cei înţelepţi nu au carte, iar oamenilor buni li se face cel mai mult rău.

În viaţă există o lege de aur. Cel ce are aur, face legea”, a declarat Lidia Fecioru, la Antena 3.

Cum poți atrage norocul

Într-o ediție recentă a emisiunii Adevăruri ascunse, Lidia Fecioru a explicat cum poți atrage norocul în viața ta. Se pare că există o metodă prin care norocul se poate atrage, dar Lidia Fecioru a atras atenția asupra faptului că norocul mai poate fi și alungat. Mai exact, ori de câte ori cineva intră în panică, și norocul se sperie.

„Mai spunem: Norocul meu că eram acolo în clipa aceea. Dar de ce? Pentru că persoana respectivă s-a dus cu gândul la situaţia respectivă şi a atras norocul ca un magnet. Panica alungă norocul. Dacă oamenii devin fricoşi, le este frică de ceea ce se întâmplă, încep să aibă reţineri şi atunci ei singuri îşi închid energiile, aşa norocul îi ocoleşte.

De aceea se şi spune De ce îţi e frică, nu scapi. Noi, români, ce facem? Mai zicem Hai Doamne Ajută!; Să fie într-un ceas bun! – deci, ne chemăm bunăstarea, ne atragem binele”, a declarat Lidia Fecioru, care dezvăluie și metodele prin care poți atrage norocul de partea ta.

„Dacă la un moment dat avem nevoie de ajutorul norocului, trebuie să spunem nişte fraze de invocare. Spui: Sunt un norocos!- ajungi să o spui cu atâta înverşunare, încât atragi norocul. Oamenii, când au un necaz, încep şi zic: N-am avut noroc; Este imposibil să câştig la loto. Ce au făcut? Şi-au anulat norocul, în loc să zică că sunt norocoşi. Este foarte important să avem recunoştinţă. Putem fi norocoşi în dragoste şi să nu avem noroc în celelalte. Trebuie să preţuim la fel de mult că suntem sănătoşi.

Când începi să ai necazuri, de pildă să loveşti maşina. O loveşti o zi, două şi tot aşa. În momentul în care se întâmplă lucrurile astea, intrăm în panică, începem să gândim frecvent că se va întâmpla la fel şi data viitoare şi chiar aşa se va şi întâmpla. De ce? Pentru că le atragem. Trebuie să zicem Să dea Dumnezeu să se ţină norocul de mine, să nu mă părăsească”, a zis Lidia Fecioru.