Băutura care te scapă de problemele la ficat. Lidia Fecioru a făcut un anunț prețios

Băutura care te scapă de problemele la ficat. Lidia Fecioru a făcut un anunț prețios
Ce băutură te scapă de problemele la ficat? Lidia Fecioru vine cu răspunsul.

Lidia Fecioru vine cu detalii despre o băutură care ar putea să le îmbunătățească viața unor oameni. Ce trebuie să consumi dacă ai probleme la ficat? Specialistul a dezvăluit ce te-ar putea ajuta în cazul în care suferi. Ea își poate face efectul în doar 24 de ore și ajută la detoxifierea organului. „Nu este un leac, ci mai degrabă un întăritor al ficatului. Muncim mult, alimentaţia este dată peste cap, stres şi mai avem şi chestiile astea de zi cu zi’‘, a spus specialistul.

Ce băutură te scapă de problemele la ficat: Lidia Fecioru vine cu rezolvarea

Bioenergoterapeutul a vorbit în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 despre băutura care i-ar putea ajuta pe mulți.

Mai exact, este vorba despre o soluție simplă pentru cei care au probleme cu ficatul. Aceasta te ajută să îți detoxifiezi organul în cauză în doar 24 de ore.

Specialistul a subliniat că majoritatea oamenilor din ziua de azi muncesc mult și uită să fie atenți la alimentație. De asemenea, stresul este unul din dușmanii tuturor, iar pentru asta trebuie ca toată lumea să fie atentă la sănătate.

Poți să îți detoxifiezi ficatul foarte rapid în doar o singură zi cu o băutură naturală pe care o poți face foarte simplu la tine acasă. Ai nevoie de mentă și apă.

Trebuie să pui un litru de apă și menta la fiert, ulterior lasă totul pe foc preț de cinci minute. Oprește focul și lasă la răcit soluția, iar mai apoi adaugă zeama de la o lămâie, zeama de la o portocală și trei linguri de miere peste. Cu siguranță vei vedea diferențele și te vei simți mai bine.

,,Nu este un leac, ci mai degrabă un întăritor al ficatului”

„Nu este un leac, ci mai degrabă un întăritor al ficatului. Muncim mult, alimentaţia este dată peste cap, stres şi mai avem şi chestiile astea de zi cu zi.

La un moment dat simţim că ne doare în partea dreaptă, că avem o stare de vomă, ne mai ies şi tot felul de iritaţii pe corp, iar asta înseamnă că ficatul nostru suferă. Am un leac pentru asta.

Se ia un litru de apă şi un mănunchi mic de mentă verde. Se pune litrul de apă la fiert. Când apa a fiert pui menta. O lăsăm să fiarbă 5 minute. Lăsăm să se răcească la temperatura camerei şi apoi adăugăm sucul de la o lămâie, portocală şi 3 linguri de miere