Condimentul care te slăbește. Recomandarea făcută de Lidia Fecioru

Condimentul care te slăbește. Recomandarea făcută de Lidia Fecioru
Cum să slăbești cu ajutorul unui condiment: Lidia Fecioru oferă cele mai bune sfaturi

Lidia Fecioru vine cu o nouă recomandare. Aceasta a vorbit tuturor despre un condiment care te poate ajuta să dai jos kilogramele nedorite. Nu trebuie să te mai temi că silueta ta nu este perfectă pentru costumul de baie. Cu siguranță o să te simți mai bine în pielea ta dacă vei folosi un produs pe care îl ai chiar și acum la tine în casă. Despre ce este vorba și cum trebuie să procedezi? ,,E bine să facem această cură o dată la 3 zile”, spune specialistul.

Lidia Fecioru, sfaturi pentru slăbit: cum să ajungi la silueta dorită cu un condiment?

Lidia Fecioru oferă sfaturi tuturor pentru o siluetă perfectă. Mulți dintre oameni vor în special vara să scape de câteva kilograme, mai cu seamă că cei mai mulți vor în felul acesta să se pregătească pentru proba costumului de baie.

Desigur că nu este nevoie de un trup perfect pentru sezonul estival, ci trebuie doar să te simți bine în pielea ta. Dacă intenționezi să să scazi în greutate, folosește cura povestită în detaliu de celebrul specialist.

Mai exact, ai nevoie de usturoi copt și condimentat, mâncat o dată pe săptămână. Acesta este de mare ajutor pentru organism și cu siguranță nu îți va face niciun rău. El te ajută să îți crești imunitatea și înlătură oboseala.

De asemenea, acesta este și un antibiotic bun dacă este preparat astfel, da ajută și la arderea kilogramelor nedorite. Majoritatea românilor au aproape tot timpul usturoi în casă pentru că adoră să mănânce diverse preparate cu mujdei sau îl folosesc la călit pentru baza unor rețete tradiționale.

,,E suficient dacă mâncăm o dată pe săptămână”

„Se iau căţeii de usturoi, se taie cotorul şi se pun într-o folie de aluminiu. Se pune puţin piper negru, sare şi se bagă la cuptor, să se coacă. Căpăţâna de usturoi trebuie lăsată la cuptor cam 40 de minute în acea folie. E bine să facem această cură cu o căpăţână de usturoi, deci cam 6 căţei de usturoi, o dată la 3 zile.

E foarte bun pentru imunitatea organismului şi nu mai avem nici acea stare de oboseală. În al treilea rând, este un antibiotic foarte bun. Apoi, e indicat şi dacă vrem să slăbim, pentru că ajută la arderea grăsimilor.

Ne reglează tensiunea arterială, problemele legate de diabet, dar nu cel insulino-dependent. E suficient dacă mâncăm o dată pe săptămână. După cinci săptămâni, se vor vedea schimbări în corp”, a explicat bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.