Pe cine urăște Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei. Mesajul fără menajamente

Pe cine urăște Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei. Mesajul fără menajamente
Pe cine uraste Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei

Bombă în showbizul românesc. Cristian Marinescu a dezvăluit cine este concurentul de la Puterea Dragostei pe care nu îl suportă. Mesajul fără menajamente al tânărului i-a șocat pe fanii îndrăgitului matrimonial. Despre cine este vorba.

Pe cine urăște Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei

Surpriză uriașă pentru fanii celor de la Puterea Dragostei. Doi dintre cei mai iubiți concurenți ai celui mai urmărit matrimonial din țară s-au dus direct la Survivor România. Cristian Marinescu și Alexandra au ieșit favoriții publicului la Puterea Dragostei și au revendicat cel mai dorit dintre premii: o excursie de vis în Republica Dominicană. Cei doi îndrăgostiți și-au făcut bagajele și au plecat direct spre superba Insulă, acolo unde au fost tratați regește.

Alexandra și Cristian Marinescu au vizitat, inclusiv, locul în care se desfășoară competiția Survivor România, făcându-le o vizită de zile mari concurenților din echipa Faimoșilor și cea a Războinicilor. Concurentul de la Kanal D a făcut o serie de dezvăluiri incredibile, în exclusivitate pentru Wowbiz.

Am ajuns aici în urma participării mele la emisiunea Puterea Dragostei, așa cum știți. Am câștigat prin faptul că am luat poziția de favorit în gală. Am câștigat o excursie aici, în Republica Dominicană. Pot să spun că este un vis, nu m-am gândit niciodată că voi ajunge la capătul lumii. Mă bucur de fiecare moment petrecut aici. M-am distrat, am vizitat, m-am simțit bine.

Cât îi privește pe colegii săi din Casa Puterea Dragostei, Marinescu este convins că aceștia sunt invidioși pe faptul că el se relaxează acum în Republica Dominicană.

Sunt geloși încă din momentul în care au aflat vestea că eu voi fi aici împreună cu o altă concurentă din casă, cu Alexandra. Încă de atunci. Este vorba de o săptămână pe care am petrecut-o aici…Ei sunt în casa Puterea Dragostei certându-se și eu sunt în Dominicană, stând la soare.

Cristian Marinescu, în următorul sezon Survivor România?

Surpriza fanilor a venit în momentul în care Cristian Marinescu a dezvăluit cine este colegul său de la Puterea Dragostei față de care simte o profundă antipatie. Se pare că iubitul Alexandrei nu-l prea place pe

Bianca Comănici, eu te iubesc pe tine, dar pe fratele tău nu. Te iubesc, îmi place de tine, ești o fată frumoasă, dar pe fratele tău nu. Nu e ceea ce trebuie. El în sinea lui nu este un băiat rău doar că încearcă să manipuleze lumea din casă pentru a-i face lui anumite beneficii, să zic așa, din punct de vedere competițional. În exterior am ce să vorbesc cu el, cum și el a zis”, a dezvăluit Cristian Marinescu.

Dezvăluirile incredibile nu s-au oprit aici. Cristian Marinescu a spus că ar accepta și mâine să participe la Survivor România, dacă i s-ar propune acest lucru din partea producătorilor emisiunii.

Da, voi accepta. Mi se pare ceva colosal. Este o experiență unică. Da, clar aș face față. Am fost la Survivor, m-am uitat la concurenți, i-am studiat îndeaproape, nu din fața televizoarelor. Am făcut și eu un traseu și m-am descurcat de minune. La început pentru orice persoană este greu, dar nevoia te învață. Nu m-am născut în lux, dar am avut tot ceea ce mi-am dorit din partea alor mei. Consider că sunt destul de capabil să fac față oricăror situații limită”, a declarat Cristian Marinescu, exclusiv pentru wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI