13 apr. 2021 | 09:52

Despărțire de ultim moment la Puterea Dragostei. Au pus capăt relației, toți sunt surprinși

Monden
Despărțire de ultim moment la Puterea Dragostei. Au pus capăt relației, toți sunt surprinși
Despărțire la Puterea Dragostei. Doi foști concurenți au pus capăt relației

După multe despărțiri și reconcilieri, o cerere în căsătorie și tam-tam în emisiunea ”Teo Show”, în care s-a încercat îndrumarea lor spre o traiectorie care să le aducă ambilor fericire, dacă tot se iubesc, Berna și Philip au pus din nou capăt relației. De această dată, verdictul, comunicat de blondină, pare să fie irevocabil. „Nu mai suntem împreună și nu o să mai fi, niciodată”, a transmis aceasta fanilor Puterea Dragostei.

Berna și Philip, din nou despărțiți. Concurenții Puterea Dragostei au pus capăt relației. Blondina a rugat fanii să n-o mai asocieze cu fostul iubit

Berna și Philip s-au tot certat și împăcat după ce au ieșit din casa Puterea Dragostei. Blondina, întrebată de Teo Trandafir în emisiunea ei de la Kanal D despre motivul pentru care disputele au fost mai dese după ce s-au întors din Turcia, a spus că nu mai deținea controlul asupra relației. Fiind într-un cadru restrâns, aceasta putea ști fiecare mișcare a bărbatului și o putea comenta. Ajunși în țară, însă, a devenit paranoică și a scăpat din mână pârghiile relației.

Emisiunea ”Teo Show” îi îndreptase spre un drum presărat cu bunăvoință, iar cei doi declarau la vremea când îi treceau des pragul că vor face tot ce le stă în putință pentru a scăpa de orgolii și gelozii. Ceva a intervenit, iar astăzi Berna a vrut să lămurească situația, după ce fanii i-au transmis că sunt confuzi cu privire la relația lor de dragoste.

Blondina a spus ferm că ea și Philip nu mai formează un cuplu, completând că nu mai există urmă de împăcare, dar și că nu mai dorește să fie asociată cu acesta.

„Vă rog din suflet să nu mă mai asociați cu Philip pentru că eu cu el nu mai suntem împreună și nu o să fim niciodată. Vă mulțumesc”, a notat fosta concurentă de la Puterea Dragostei pe contul de Instagram.

Urmau să se căsătorească

Philip a cerut-o în căsătorie pe Berna în vara anului 2020. Una dintre despărțirile celor doi a avut loc chiar după acest moment, înainte de nuntă. Din mărturisirile fostei concurente de la Kanal D, vina le-a aparținut amândurora.

„Când intervine gelozia, se duce totul. Am participat la multe evenimente si din toate s-au adunat lucruri mărunte. Priviri și din partea mea și din partea lui. Eu sunt o fire foarte geloasă. El este la fel.

Nu eram așa, în casa Puterea dragostei eram foarte fericiți, unul pentru altul, telespectatorii au văzut. Eram un cuplu superb. Din momentul în care am ajuns acasă, s-a produs o ruptură. Dacă aș ști, v-aș spune”, a declarat Berna la ”Teo Show”.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
REGELE CHARLES, GRAV BOLNAV! Casa Regală se pregătește de MOARTE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro