Cine este Irina Ceban, noua Faimoasă de la Survivor. A participat și la Bravo, ai stil și intră joi în competiție

Cine este Irina Ceban, noua Faimoasă de la Survivor. A participat și la Bravo, ai stil și intră joi în competiție
Cine este Irina Ceban, noua Faimoasa de la Survivor

Așteptarea a luat sfârșit. Vești incredibile despre noua concurentă de la Survivor România. Cine este frumoasa Irina Ceban și din ce echipă va face parte în cadrul competiției din Republica Dominicană. A participat și la „Bravo, ai stil” și intră joi, 8 aprilie, în concurs. 

Cine este Irina Ceban, noua Faimoasă de la Survivor

Consiliul de eliminare de duminica trecută de la Survivor România a lăsat răni adânci în sufletul Faimoșilor. Nimeni nu se aștepta ca Jador să o nominalizeze pe Ana Porgras și ca aceasta să intre în cursa pentru eliminare alături de Sebastian Chitoșcă, Marius Crăciun și Mellina de la Războinici. Iată că publicul a decis, din nou, soarta concurenților, iar Ana a primit cele mai puține voturi, fiind eliminată de la Survivor.

Zanni a fost cel mai afectat de plecarea persoanei cu care legase o frumoasă legătură la Survivor. Artistul a așteptat ca frumoasa brunetă să plece și apoi a izbucnit în plâns de față cu toți colegii lui, fiind luat în brațe și consolat de Cosmin. Chiar și așa, competiția Survivor România continuă și nu oricum, ci cu multe surprize pentru telespectatori.

Daniel Pavel a făcut anunțul neașteptat: patru noi concurente se vor alătura Faimoșilor și Războinicilor. Dintre acestea, probabil cea mai cunoscută este Irina Ceban. Frumoasa brunetă, cunoscută sub numele de scenă de Irisha, a fost concurentă în sezonul cinci al emisiunii Bravo, ai Stil! și este model de profesie.

Cum a susținut-o Alexandra Stan pe Irina Ceban să meargă la Survivor România

Cine este Irina Ceban, noua Faimoasă de la Survivor. Vedeta provine din Republica Moldova, are 33 de ani și a acceptat provocarea de a face parte din echipa Faimoșilor. Pe pagina ei oficială de Instagram, care se bucură de susținerea a 50.000 de urmăritori, au apărut primele imagini cu Irina Ceban la Survivor România.

„SURVIVOR ROMÂNIA MÂINE ORA 20:00 KANAL D. Mâine seară o putem vedea pe Irisha pe traseu. Din ce tabără credeți că o să facă parte ? 👀”, este mesajul scris pe pagina de Instagram a frumoasei Irina Ceban.

Dar asta nu este tot. Surprinza a venit din partea Alexandrei Stan. Cântăreața din Constanța a fost prima artistă care a felicitat-o pe Irisha pentru participarea ei la Survivor România. Fosta Faimoasă i-a urat mult succes celei care va intra în aceeași echipă pe care blondina a părăsit-o acum câteva luni.

„Nu creeeed! Bine @irishaofficial Succeeees! 💪🏼💪🏼💪🏼”, a scris Alexandra Stan pe Instagram.

Cu toate acestea, fanii Survivor au fost destul de critici cu frumoasa vedetă. Câțiva dintre internauți i-au scris Irinei Ceban că va fi următoarea persoană pe care Jador o va nominaliza, dacă nu va aduce puncte echipei Faimoșilor.

Tare presimt că tu vei fii următosrea victimă a lui Jador 😂😂😂😂😂😂

Dacă te miști pe traseu ca melcul, o să fii pa repede.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI