Alexandra și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei revin la emisiune. Ce au făcut în Dominicană

Alexandra și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei revin la emisiune. Ce au făcut în Dominicană
Alexandra și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei revin la emisiune din Republica Dominicană

După o scurtă vizită în Republica Dominicană, unde au văzut cu ochii lor platourile emisiunii ”Survivor România”, Alexandra și Cristian Marinescu au revenit în casa Puterea Dragostei. Primele impresii și detalii despre ce s-a mai întâmplat în acest timp în show-ul matrimonial.

Alexandra și Cristian Marinescu au revenit din Dominicană în casa Puterea Dragostei

Alexandra și Marinescu au avut ocazia să vadă tot ceea ce se petrece la ”Survivor”, în urmă cu câteva zile. După tensiuni și replici acide, Marinescu motivând că acestea au venit din partea concurenților fiindcă sunt invidioși pe el că a câștigat micul sejur în Dominicană, apele s-au liniștit astăzi, când au ajuns ”acasă”.

Cei mai afectați de plecarea lor au fost Maria și Codruț, jumătățile celor doi rămase în Turcia. Aceștia au fost îngrijorați ca nu cumva în junglă concurenții să se apropie mai mult decât este cazul. Totuși, dragostea a învins. Timpul fără ei a trecut greu, iar în ediția anterioară s-au revăzut cu mari neliniști.

Codruț și Alexandra au fost cei care au trăit intens emoțiile revederii. Concurentul i-a pregătit o surpriză iubitei sale, pe care a așteptat-o pe aeroport cu sufletul la gură, însoțit de un buchet mare de trandafiri roșii.

„Nu mai pot! După fiecare avion mă uit! A stat un an acolo, am crezut că acolo rămâne”, a spus Codruț, înainte de a-și strânge în brațe partenera.

Radu, în conflict cu fetele 

Între timp, în casa Puterea Dragostei a fost haos. Radu a fost protagonistul unor conflicte cu mai toate fetele din concurs.

Andrada: Radu, ai spus înainte ceva, că îți e rușine să te uiți la noi. La cine te refereai?
Radu: La toate.

Andrada: Dar cine ești mă tu?
Radu: N-accept să stau într-o relație cu d-astea de fac scheme ca voi.

Andreea: Crede-mă că îmi e frică să port o conversație cu tine.

Alexandra, schimb de replici cu Maria 

De asemenea, nici liniștea din Dominicană nu a putut potoli setea fetelor, în special a Alexandrei. Ea a avut un schimb de replici cu Maria, iar Cristian Marinescu a fost subiectul principal.

Maria: Eu când voream că nu joc eu teatru, dar el e cel care joacă teatru, au dat în mine toți! Că am ales eu să susțin anumite minciuni și anumite acțiuni pe care le-a făcut el la un moment anume și am tăcut.

Alexandra: Și de ce apuci să îi dai în cap? Ai ajuns să te milogești de el, ca să te scoată din ce te-ai băgat singură.
Maria: Da, sunt conștientă că m-am băgat singură. În anumite momente trebuia să vorbesc, nu să tac.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI