Alexandra și Marinescu de la Puterea Dragostei ajung la Survivor România. Ce s-a întâmplat

Alexandra și Marinescu de la Puterea Dragostei ajung la Survivor România. Ce s-a întâmplat
Alexandra și Marinescu de la Puterea Dragostei ajung la Survivor România

Alexandra și Marinescu de la ”Puterea Dragostei” vor avea ocazia, deși aflați în show-ul matrimonial filmat în Turcia, să viziteze platourile de filmare de la ”Survivor România”. Excursia este organizată de echipa emisiunii de dragoste, iar cei doi vor sta într-un resort de lux și se vor bucura de splendorile din Republica Dominicană. Plecarea lor în scurta vacanță a stârnit revoltă în rândul colegilor lor.

Alexandra și Marinescu de la Puterea Dragostei ajung la Survivor România. Primele imagini cu cei doi pe tărâmul dominican

Spiritele s-au încins și tensiunile sunt la cote înalte de când vestea că Alexandra și Marinescu vor avea ocazia să vadă tot ceea ce se petrece la ”Survivor”. Replicile tăioase nu au lipsit, Alexandra transmițându-i lui Cristi Comănici că va intra prin videocall din Dominicană numai pentru a-l observa cum se perpelește și lăcrimează în casa din Turcia. La rândul lui, Marinescu este de părere că băieții ar fi invidioși pe ei deoarece aceștia rămân în casă, în timp ce ei pleacă în vacanță.

Cei doi norocoși de la ”Puterea Dragostei” vor sta într-un resort de lux și vor avea ocazia să viziteze platourile de filmare de la ”Survivor”. Totuși, producătorii au ținut să menționeze că Alexandra și Marinescu nu vor dormi în același pat și vor fi însoțiți în permanență de o echipă a emisiunii din care fac parte.

Ei și-au luat deja ”la revedere” de la colegii lor. Un sâmbure de amar a rămas în special în sufletele partenerilor lor, afectați de plecare. Maria și Codruț s-au arătat deranjați că persoanele cu care vor să lege o relație vor avea o vacanță de o săptămână împreună cu un alt partener de drum, la mii de kilometri depărtare de ei. Temerea lor este ca, probabil, între ei să nu se înfiripe ceva, întrucât sejurul i-ar putea apropia mai mult decât a făcut-o competiția.

Omar a trecut recent pragul casei în căutarea dragostei

„Nu am spus că o plac pe Sea. Întâi, oricum, vreau să le cunosc pe toate fetele. Nu vreau să mă pronunț. Pentru moment, pot să spun că îmi place aici. Am urmărit sezonul ăsta. Urmărind sezonul, de la televizor, mi-a plăcut cineva”, i-a spus Oman Cristinei Mihaela la intrarea în casă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI