Om al străzii, bătut în stradă de un polițist deoarece nu purta mască de protecție VIDEO

Om al străzii, bătut în stradă de un polițist deoarece nu purta mască de protecție VIDEO
Om al străzii, bătut de un polițist local

Un polițist local a fost filmat de către camera de bord al unui vehicul când bate un om al străzii pentru că nu purta masca de protecție. Evenimentul a avut loc în Sibiu, în cursul zilei de sâmbătă.

Polițist filmat când bate un om al străzii

Evenimentul a avut loc în sâmbătă și a fost surprins parțial de camera de bord a unei mașini, care era în trecere. În imaginile surprinse se poate vedea cum polițistul traversează strada prin fața mașinilor și se îndreaptă spre omul străzii căruia îi reproșează ceva. În momentul în care ajunge în fața lui, îl lovește puternic în zona gâtului, iar bărbatul cade la pământ.

”Polițistul i-a mai tras un pumn bărbatului aflat jos. Am oprit mașina și am coborât, să îl întreb ce literă a legii aplică în acel moment. Bărbatul pe care polițistul local l-a lovit era un om al străzii, cred că era și băut, deoarece după ce s-a ridicat iarăși s-a dus înspre polițist.

Eu i-am dat câteva măști de protecție, pentru că de la acestea a pornit scandalul și i-am spus să îl lase pe polițist în pace. Când au coborât din mașini și niște taximetriști, polițistul local a dispărut rapid din zonă, traversând strada către parcul Astra”, povestește martorul, conform Turnul Sfatului.

Reacția Primăriei Sibiu cu privire la incident

Reprezentanții Primăriei au reacționat la imaginile surprinse și distribuite pe rețelele de socializare în care omul străzii este lovit de polițistul local. Conform acestora, victima a fost amendată în aceeași zi cu suma de 1.000 de lei, pentru cerșetorie. Din acest motiv, omul străzii ar fi devenit recalcitrant, conform declarațiilor polițistului.

Totodată, același om al străzii a fost amendat de 11 ori în anul 2021, pentru același motiv. Era cunoscut ca fiind violent și a fost implicat în diferite scandaluri de-a lungul timpului. Reprezentanții Primăriei au adăugat faptul că omul străzii intenționa să-l lovească pe polițist înainte, dar și după incident.

”Ancheta internă continuă pentru a stabili toate împrejurările acestui nedorit și regretabil incident. Agentul în cauză va fi cercetat disciplinar deoarece utilizarea violenței nu se justifică, indiferent dacă a fost sau nu în legitimă apărare. Polițiștii locali sunt instruiți periodic cu privire la modul corect de comportare și apărare în astfel de cazuri, fără utilizarea violenței fizice și a forței excesive”, mai transmit reprezentanții Primăriei Sibiu.

Martorii de la fața locului spun că polițistul local îi reproșa omului străzii că nu poartă mască de protecție.

Sursă video: Turnul Sfatului

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI