Dana Budeanu, făcută praf de Oana Zăvoranu. Ce a spus vedeta: a găsit un singur lucru pozitiv

Dana Budeanu, făcută praf de Oana Zăvoranu. Ce a spus vedeta: a găsit un singur lucru pozitiv
Dana Budeanu a fost făcută praf de Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a revenit pe cai mari în atenția publică. După o perioadă în care a stat departe de bârfe, vedetei i-a trebuit doar un fitil pentru a-și așterne din nou părerile pe Instagram cu privire la traiul modern și meseriile lui. Într-un război deschis cu influencerii, aceasta a trecut din nou în revistă acțiunile unora dintre ei, vorbind și despre activitatea Danei Budeanu din mediul online.

Oana Zăvoranu, despre Dana Budeanu. „Merge, mai puțin ieșirile grave în decor uneori, vocabularul grosolan  și scălâmbăielile neadecvate”

Oana Zăvoranu și-a manifestat sentimentul de revoltă pe rețelele de socializare cu privire la activitatea unor persoane publice pe internet, contractele dobândite și minciunile vândute oamenilor de rând, acuză vedeta.

„Și nu vă mai luati dupa tâmpele care pentru orice frimitura aruncată de oricine, vă spun să vă duceti colo sau colo, sau să cumpărati aia sau aia…ca totul e la mișto, la vrăjeala si voi puneți botu’ …uitați-vă mai întâi la ele cât sunt de triste, de false și de pline de bube…pe față și in c.r. Ok? Luați în seamă DOAR INDRUMARILE facute de oameni seriosi, care nu pot fi cumparați pe un supozitor, o extensie, niște gumari, trei flori ofilite, o cremă expirată, un ceai opărit sau un kil de botox”, a scris aceasta la adresa influencerilor.

În schimb, singura vedetă pe care Oana Zăvoranu pare că o apreciază este designerul Dana Budeanu. Întrebată ce părere are despre aceasta, ea a spus: „ Merge, mai puțin ieșirile grave în decor uneori, vocabularul grosolan și scălâmbăielile neadecvate… dar măcar zice ceva, nu face pe ”nevinovata” ca toate de pe plaiurile astea amărâte”.

L-a umilit pe Pepe după vestea divorțului

Oana Zăvoranu a publicat un mesaj pe Instagram, la scurt timp după ce fostul ei soț, Pepe, a anunțat că se va despărți de partenera sa, Raluca Pastramă, după aproape 9 ani de relație. Aceasta i-a criticat aspectul fizic: „Mai ușor cu botoxu’ pe dreapta că ți-a luat sprânceana razna….zi-i lu’ Rapunzel să facă ceva”.

Controversatul cuplu Oana și Pepe a divorțat în 2011, de ziua Oanei, artistul împlinindu-i cea mai mare dorință: libertatea. Deși s-a speculat că motivele care au dus la separare ar fi fost infidelitățile, diva afirma la acea vreme că problemele lor au apărut din cauza faptului că nu erau pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește copii; Pepe dorindu-și unul foarte mult, în timp ce Oana nu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI