Oana Zăvoranu, atac și la Delia Matache. Ce a îndrăznit să spună despre ea: ”Atitudine de cucu”

Oana Zăvoranu, atac și la Delia Matache. Ce a îndrăznit să spună despre ea: ”Atitudine de cucu”
Ce spune Oana Zăvoranu despre Delia. Fanilor nu le-a venit să creadă

O nouă zi, un nou scandal. De data aceasta, spre suprinderea tuturor, Oana Zăvoranu o atacă pe Delia Matache. Fanilor nu le-a venit să creadă ce a îndrăznit să spună Querida despre ea.

Delia, criticată de Oana Zăvoranu

Dacă până acum s-a luat de influenceriţele celebre din România, Oana Zăvoranu trece la atac şi la Delia Matache. Deşi nimeni nu se aştepta ca actriţa din „Sacrificiul” să aibă vorbe urâte de spus despre jurata de la X Factor şi iUmor, iată că bruneta este plină de surprize. Aceasta recunoaşte că au fost perioade în care chiar a îndrăgit-o pe cântăreaţă, însă lucrurile s-au schimbat radical în ultimul timp.

Mai exact, Querida nu este deloc de acord cu felul Deliei de a se îmbrăca şi comporta. Mai mult, o acuză că de când este preferata celor de la Antena 1, artista şi-a cam luat-o în cap.

“Îmi plăcea, dar acum nu prea mult. E talentată, dar i s-a urcat rău la cap de când cu banii lui bărbată-su, băgatul în seamă de Antene și alții. Și și-o arde așa mai pe neînțeleasa și interesantă sau neinteresată de ce zice lumea dacă merge pe stradă în pijamale, nepieptănată, neîngrijită, șleampătă. Și are atitudine de cucu.

Nu e genul meu de feminitate. Nu îmi place ce văd că se întâmplă cu ea ACUM. Și mi-aș dori să redevină femeia îngrijită care se respectă prin ținută și atitudine și, automat, și pe cei din jur.

Eu una nu o pot urmări. Mă obosește și îmi dă un vibe ciudat, de turbulență gravă. Sorry pentru fanii ei neînțeleși și sleampezi ca ea”, a scris Oana Zăvoranu, la Story, întrebată fiind de un internaut despre părerea sa legată de Delia.

Oana Zăvoranu a pierdut procesul cu Cristina ICH

Defăimarea persoanelor publice are, se pare, şi dezvantajele ei. Deşi îşi propusese să “’distrugă” influenceriţele de pe meleagurile româneşti, Zăvo are acum probleme cu legea. Cristina ICH a dat-o în judecată pe actriţă din cauza acuzaţiilor aduse în mediul online.

Astfel, ICH a obţinut în instanţă o ordonanţă care o obligă pe Oana Zăvoranu să înceteze desfășurarea acțiunilor defăimătoare la adresa acesteia.

“Admite cererea formulată de reclamanta Micu Cristina în contradictoriu cu pârâta Zăvoranu Ioana. Obligă pârâta ca, în mod provizoriu, să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile la viaţă privată, demnitate, onoare şi reputaţie, până la soluţionarea acţiunii în fond, ce se va introduce în termen de 15 zile, sub sancţiunea încetării de drept a măsurilor dispuse”.

Urmăriți Playtech.ro și pe