Adelina Pestrițu, atac subtil către Oana Zăvoranu: ‘Nu primiți bonuri de masă și ajutor social’

Adelina Pestrițu, mesaj subtil pentru Oana Zăvoranu

Adelina Pestrițu atacă subtil toate persoanele care continuă să o critice, mai cu seamă pe Oana Zăvoranu. Fanii s-au gândit imediat că replica vedetei îi este destinată actriței din „Sacrificiul”. Ce cuvinte grele a aruncat fosta soție a lui Liviu Vârciu pe rețelele de socializare?

Adelina Pestrițu continuă lupta cu gurile rele! Mesaj subtil pentru Oana Zăvoranu

Semn că încă mai poate și nu se lasă deloc influențată de gurile rele și ochii prea critici, Adelina le-a oferit tuturor cârcotașilor un mesaj scurt și cuprinzător. Deși cei care o urmăresc în mediul online știu că nu are obiceiul de a răspunde atât de tăios și cu un iz de aroganță, Ade a apelat și la această abordare doar pentru ca cei răutăcioși să înțeleagă odată pentru totdeauna.

„Ești prea slabă, Adelina! Fără supărare, în afară de sâni nu ai nicio formă la corp”, a fost comentariul unei internaute la recenta postare a vedetei. Istovită de atâtea explicații, mai cu seamă că după ce a născut comentariile la adresa siluetei sale nu au încetat, fosta prezentatoare de televiziune le-a răspuns în consecință tuturor care o comentează de zor.

„Valabil pentru toți comentatorii”

„Anunțați-mă când vă plictisiți să mai comentați ca și cum vă aparținem”, i-a replicat Adelina, care ulterior a postat schimbul de cuvinte dintre ea și o fană și a detaliat motivul pentru care a răspuns atât de tăios.

„Valabil pentru toți comentatorii de „meserie”. Nu primiți nici bonuri de masă, nici ajutor social și nici nu vă scoate nimeni la pensie pentru bârfă și critică online. Bye”
Adelina Pestrițu

Fosta prezentatoare de TV a intrat în gura Queridei

„Cum o să mă descurc eu cu toți sponsorii ăștia care mă așteaptă? Eu azi vă cancel pe toți, deci marș de la mine de la ușă, pentru că azi nu mi-am băut cafeaua. Nu pot efectiv să mă concentrez. Ea când era de acolo de la ea de la Muscel, mă-sa când o scula venea cu cafeaua. Pinocchio, Pinocchio, mamă, hai mamă să săpăm că au crescut buruienile în curte. Ea zicea că nu vrea, să îmi vine make-up-artista. Mamă, iar ai mâncat colțul ăla de pâine de l-a lăsat tac-tu acolo?

Pe spinarea voastră îşi fac baragladinile astea case, dressinguri şi vă zic cum dorm ele în aşternuturi de 8000 roni? Nu vă simţiţi prostite? Nu vă simţiţi furate pe fată? Păi asta avea în proprietatea ei două boxe în locaţie de gestiune prin Ibiza şi acum va zice vouă că va dă ea ceva? Nu e nimic de plăcut. Falsitate, ipocrizie, minciună și cai verzi pe pereți. Nimic nu e real, ci artificial. Deschideți ochii odată cu influencereala asta obosită… Nu vedeți că nici nu știe să vorbească? V-a mințit când și-a tăiat nasul că a căzut cu rolele? Serios?”
Oana Zăvoranu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI