Cristina ICH, mesaj uluitor la adresa Oanei Zăvoranu: ‘Pune-ți cămașa de forță, caz de spital’

Cristina ICH, mesaj uluitor la adresa Oanei Zăvoranu: ‘Pune-ți cămașa de forță, caz de spital’
Ce a spus Cristina ICH la adresa Oanei Zavoranu

CRistina Ich nu a mai suportat să fie atacată pe rețelele de socializare de către Oana Zăvoranu, astfel că a ieșit și ea la atac, după ce a obținut câștig de cauză în instanță, în procesul intentat de către infuencerițe la adresa actriței.

Cristina ICH, mesaj uluitor la adresa Oanei Zăvoranu

De altfel, Cristina Ich a fost singura care a primit un avantaj din punct de vedere legal în scandalul cu Oana Zăvoranu, astfel că ea nu o să mai poată vorbi vreme de 15 zile despre Cristina Ich. Aceasta din urmă a scos, la rându-i, artileria grea și a avut câteva critici de adus, cu subînțeles, la adresa Oanei Zăvoranu.

„Deja e o demență. Băi, v-am racolat bărbatul? V-am distrus căsnicia? V-am distrus din casă? Ce v-am făcut? Ce ți-am făcut eu ție? Eu, Cristina Ich, cu ce te-am deranjat pe tine? Dacă răspunsul tău este: nu, nu mi-ai făcut nimic din toate astea, fetiță, ești caz de spital, cu injecții din acelea să te adoarmă non-stop sau de cămașă de forță.

Eu nu pot să-mi explic de unde-ți vin ție răbufnirile astea. Tu ești o salvatoare a lumii, vai vreau să salvez lumea de influenceri. Să mori tu? Că ăsta e scopul tău în viață?”, a spus Cristina Ich la adresa Oanei Zăvoranu pe Instagram.

După ce Oana Zăvoranu a luat la țintă mai multe vedete din România, acestea i-au declarat război actriței. Așadar, Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan, dar și Adelina Pestrițu s-au adresat instanței de judecată, iar la finele anului 2020, Oana Zăvoranu s-a ales cu cinci procese.

Oana Roman a pierdut procesul intentat Oanei Zăvoranu

Pe de altă parte, Oana Zăvoranu își continuă în forță lupta împotriva influencerelor din România, luptă pe care a numit-o ”pentru adevăr”. Astfel că Oana Zăvoranu și-a menționat dreptul la exprimare și s-a descris pe sine ca având un caracter ”puternic și neînduplecat”.

“Voiam să vă anunț că merg mai departe cu motoarele turate în lupta mea pentru adevăr și demascarea tuturor gloabelor care vă prostesc și vă iau banii la mișto pe ace, brice și carice. Bufeurile lor mă amuză. Mă fac și mai vehementă în a-mi exercita dreptul la libera exprimare a adevărului față de oamenii care mă iubesc și mă apreciază pentru caracterul meu puternic și neînduplecat”, a anunțat actrița.

Recent însă, Oana Roman, cea care a depus plângere în instanță împotriva Oanei Zăvoranu, a pierdut lupta legală. Aceasta a primit vestea tristă chiar de Sfântul Ion, pe 7 ianuarie 2021.

”Astăzi e ziua mea și că atare mă îndeletnicesc doar cu lucrurile plăcute…pentru celelalte probleme discutam cu alta ocazie”, a spus fiica lui Petre Roman, în exclusivitate pentru Playtech, referitor la înfrângerea ei în această luptă pe care o începuse cu Oana Zăvoranu, care a atacat-o de numeroase ori în mediul online.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI