Oana Radu s-a căsătorit. Cum s-a îmbrăcat vedeta Kanal D în ziua cea mare

Oana Radu s-a căsătorit. Cum s-a îmbrăcat vedeta Kanal D în ziua cea mare
Oana Radu s-a căsătorit. Cum s-a îmbrăcat vedeta Kanal D în ziua cea mare

Oana Radu a trăit astăzi una dintre cele mai emoționante momente din viață. Astfel, artista a ajuns în fața ofițerului de la starea civilă alături de iubitul ei, Cătălin Dobrescu, unde au spus ”DA”. Oana se declară o femeie fericită și norocoasă în brațele soțului ei.

Oana Radu s-a căsătorit

Artista și iubitul ei eu făcut azi cununia civilă, azi, în Craiova, orașul lor natal. La cel mai important moment din viață. le-au fost alături apropiații acestora. Artista a împărtășit emoția și bucuria cu fanii săi de pe Instagram, acolo unde a scris. ”Am spus DA pentru toată viața”.

Astfel, Oana Radu a arătat impecabil în ziua căsătoriei ei. A purtat o rochie albă care i-a scos în evidență formele și a optat pentru un machiaj natural. De asemenea, coafura a fost una lejeră la care a adăugat un accesoriu de perle albe.

„Sunt foarte fericită alături de tine! Atât de fericită cum nu mi-am imaginat că pot merită vreodată! Atât de fericită încât nu mă gândesc decât la prezent. Sunt sigură că viitorul vine cu ceea ce este întotdeauna mai bun pentru noi, și am învățat să nu regret nimic din ceea ce nu am avut, sau am pierdut.. Nu este un păcat să te îndrăgostești, nu este un păcat să îți asumi, este în schimb un mare păcat să judeci!”, a precizat Oana pentru Viva.

Oana Radu, în culmea fericirii

Ne amintim de faptul că artista a trecut printr-o dramă în urmă cu un an, atunci când iubitul ei de la vremea aceea a murit incendiat într-o scară de bloc din Craiova. Oana Radu și-a revenit cu greu după tragicul incident și nu credea că o să mai găsească un bărbat care să o iubească atât de mult. Dar, soarta i-a sursâs și i l-a scos în cale pe Cătălin Dobrescu.

„Eram extrem de nefericită, plină de datorii, frustrări și extrem de neserioasă cu mine și cu cei din jurul meu. Îmi dau seama câte lucruri bune a trezit în mine și cât de mult m-a schimbat. M-a învățat să trăiesc sănătos și să îmi iubesc corpul. Aproape că m-a făcut să iubesc sportul. Mi-a schimbat de două ori viața! Prima oară când am slăbit tot datorită lui, și acum! M-a ajutat să scap aproape total de atacurile de panică și frici. M-a învățat să fiu serioasă și să îmi țin cuvântul față de oamenii din jurul meu. M-a învățat să îmi respect și să îmi prețuiesc familia dar și pe cei apropiați”, a mai declarat Oana Radu pentru aceeași sursă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI