Oana Radu, transformare șocantă! A slăbit atât de mult încât este de nerecunoscut

Oana Radu, transformare șocantă! A slăbit atât de mult încât este de nerecunoscut
Oana Radu, transformare șocantă! A slăbit atât de mult încât este de nerecunoscut

Oana Radu a slăbit enorm. Vedeta a pierdut atâtea kilograme încât a ajuns de nerecunoscut. Vedeta a trecut anul trecut printr-o dramă după ce prietenul ei a murit în chinuri groaznice. La scurt timp, Oana Radu și-a refăcut viața alături de antrenorul său de fitness.

Oana Radu, transformare șoc! A slăbit atât de mult încât a ajuns de nerecunoscut

Oana Radu s-a tranformat total după ce a slăbit nu mai puțin de 18 kilograme. Cântăreața avea 75 de kilograme și a ajuns la 57 de kilograme. Oana Radu a mai slăbit în ultimul timp cu anumite diete pe care chiar a început să le vândă celor interesați să slăbească, pe bani frumoși.

”Transformarea mea a luat sfarsit ! In aceste poze ma vedeti pe mine, la 57 de kilograme , de la 75, folosind Dieta 2 ce se va lansa in aceasta seara ! Aceasta este una muuuuult mai usoara decat prima! Partea misto este ca mi-a transformat total corpul!

Oana Radu a ajuns la 57 de kilograme
Oana Radu a ajuns la 57 de kilograme. Sursa foto: Facebook

Oana Radu, în al nouălea cer după ce a slăbit

Sunt foarte fericita ! Asa arat eu acum! De acum inainte urmeaza un drum destul de greu, cel al mentinerii! Am decis sa incep aceasta noua dieta cand am iesit din pandemie, cu 75 de kilograme, greutate ce o aveam de vreo cateva luni, fiindca nu eram suficient de serioasa !

M-am remontat si iata ca am ajuns acolo unde mi-am dorit ! Vreau sa ii multumesc evident si lui @catalin_dobrescu6 pentru sustinere si ajutor! Va multumesc si voua pentru toate mesajele, si mult spor in tot ceea ce faceti! Bafta cu noua dieta! Multumesc muult pentru poze lui @danniculescu”, a scris Oana Roman pe rețeaua de socializare.

Fostul iubit al Oanei Radu a murit după ce a fost incendiat de un necunoscut

Oana Radu a trăit un adevărat coșmar după ce prietenul ei a murit incendiat de un necunoscut în scara blocului în care locuia. L-a stropit cu benzină după care i-a dat foc. A murit în chinuri groaznice la spital. Oana Radu și-a refăcut la scurt timp viața cu antrenorul ei personal de fitness.

Urmăriți Playtech.ro și pe