Oana Radu, probleme după ce a slăbit! Ce a descoperit acum: ”O să trăiesc cu ele toată viața”

Oana Radu, probleme după ce a slăbit

Oana Radu a pendulat aproape toată viața între greutatea ideală și kilograme cu mult peste care i-au adus diagnosticul de obezitate. Cu ce probleme a rămas cunoscuta cântăreață în urma dietelor de slăbire?

Oana Radu are probleme în urma dietelor de slăbire

Cunoscuta cântăreață a venit în vizorul românilor cu multe kilograme în plus, în urmă cu mulți ani, la Vocea României. Acum, imaginea sa este cu totul și cu totul alta. Blondina a slăbit considerabil și nu doar o dată, iar stilul său este extrem de diferit. Controversa din ultima perioadă care pare că nu-i mai părăsește viața este legată tot de dietele de slăbit pe care le promovează alături de logodnicul ei.

Cu un antrenor personal chiar la ea acasă, Oana nu se poate plânge că lucrurile sunt grele pe timpul dietelor. Viitorul soț îi pregătește minuțios mesele și are grijă de programul de sport al vedetei. Cu toate astea, mici inconveniente au rămas pe viață pe trupul solistei – vergeturile. Desigur că există diverse tratamente pentru vergeturi în ziua de astăzi, dar în cazul blondinei nu vor funcționa în totalitate, pentru că urmele de pe corp sunt efectele slăbirii extreme nu doar o dată.

Oana Radu alături de logodnicul său
Oana Radu alături de logodnicul său

„Mi-au apărut peste tot”

Amintim că după perioada tragică în care Oana și-a pierdut primul logodnit în cadrul unui accident petrecut în Craiova, concurenta de la Bravo, ai Stil a început să se îngrașe considerabil, ulterior iar să dea surplusul nedorit. „Vergeturile mi-au apărut atunci când am slăbit prima oară. Mi-au apărut pe sâni, pe burtă, pe fund, pe picioare, pe mâini. Aveam 121 de kilograme și am slăbit foarte brusc prin înfometare, fără sport, fără mâncare sănătoasă, fără apă băută. Sunt nevoită să trăiesc cu ele toată viața”, a spus Oana Radu la InstaStory. Cu toate astea, a mărturisit și că acum se iubește pe sine și că va continua să intervină ori de câte ori va simți nevoia asupra aspectului fizic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI