Oana Pellea are covid-19. Cum se simte vedeta după ce s-a vaccinat

Oana Pellea are covid-19. Cum se simte vedeta după ce s-a vaccinat
Initial, testul rapid a iesit negativ

Oana Pellea a aflat că are covid-19. Vedeta a anunțat pe pagina ei de Facebook că a făcut un test PCR, în urma căruia a ieșit pozitivă la virusul Sars Cov2. Actrița spune că se simte bine.

Oana Pellea, rezultat pozitiv la covid cu PCR și negativ pe testul antigen

Oana Pellea a luat covid-19, însă trece printr-o formă ușoară, având în vedere că s-a vaccinat cu ambele doze și are schema completă. Ea a povestit că în urmă cu o săptămână a intrat în contact cu o ersoană suspectă de covid, motiv pentru care s-a autoizolat.

„E o decizie pentru care ma aplaud din tot sufletul! Mi-am făcut teste rapide rezultat NEGATIV. Astăzi am primit rezultatul PCR -POZITIV. Mi-as fi pus in pericol colegii și pe cei cu care as fi intrat in contact. Traversez o formă ușoară. Nu vreau sa ma gândesc cum mi-ar fi fost fără vaccin!”, a precizat Oana Pellea.

Actrița a precizat că este vaccinată cu ambele doze și acum o săptămână a decis să se autoizoleze după ce s-a întâlnit cu o persoană care suspecta că era infectată.

Vedeta a oprit repetițiile și și-a suspendat un spectacol. Oana Pellea a vorbit despre decizia responsabilă pe care a luat-o, spunând că se aplaudă pentru ea. Mai mult, ea a făcut și teste rapide de covid, care au ieșit negative.

Oana Pellea: „Mă felicit că m-am vaccinat”

În urma unui test PCR, actrița a primit un rezultat pozitiv. De altfel, conform unui studiu, doar 50% dintre cazurile pozitive ies la testele rapide.

„Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămână am luat hotararea sa ma autoizolez după ce am intrat in contact cu o persoana suspecta a fi pozitivă Covid19. Mi am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. Presa a scris: “Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat”

Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabila! Reacția presei da… mi se pare incredibilă! E o decizie pentru care ma aplaud din tot sufletul! Mi am făcut teste rapide rezultat NEGATIV. Astăzi am primit rezultatul PCR -POZITIV.

Mi as fi pus in pericol colegii și pe cei cu care as fi intrat in contact. Traversez o formă ușoară. Nu vreau sa ma gândesc cum mi ar fi fost fără vaccin! Voi rămâne in izolarea impusă de lege. Aveți grija de voi si de cei de lângă voi! Sanatate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui dar mă felicit că m am vaccinat”, a scris Oana Pellea pe pagina ei de Facebook.

Urmăriți Playtech.ro și pe