Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat

Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat
Oana Pellea, anunț de ultimă oră pentru fani. Ce a transmis

Oana Pellea a venit cu un mesaj care i-a îngrijorat pe fani. Actrița era așteptată să urce pe scenă pe data de 10 octombrie, dar, din păcate, acest lucru nu o să mai fie posibil. Chiar dacă este vaccinată, ea a luat o decizie de ultimă oră.

Ce decizie a luat Oana Pellea. Și-a anunțat imediat admiratorii

Oana Pellea trebuia să apară în spectacolul ‘Scaunele’ din 10 octombrie, la Teatrul Bulandra. Aceasta și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că nu o să mai urce pe scenă, ținând cont că o să se izoleze timp de 7 zile după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu Covid-19.

Actrița a explicat că este vaccinată cu schema completă, însă nu își dorește să își asume riscuri, astfel că o să se testeze și o să rămână în intimitatea locuinței sale până când o să fie sigură că nu există probleme.

„Să nu poți sa te vaccinezi din cauză că ești alergic. Să-ți fie rău, să ai frisoane, să te doară capul, să ai febră… să lucrezi într-o comunitate și să nu spui nimic de frică că îți pierzi locul de muncă…

Sunt vaccinată cu ambele doze. Mă voi izola 7 zile și mă voi testa! Nu îi pot dori decât multă sănătate (persoanei respective) și să visez la ziua in care oamenii vor fi informați și responsabili…”, a spus Oana Pellea, pe Facebook.

Oana Pellea: ‘Prefer să fiu responsabilă’

De asemenea, Oana Pellea a spus că a anunțat conducerea Teatrului Bulandra de decizia ei, cerându-și, în același timp, scuze față de spectatorii care au achiziționat deja bilete pentru a participa la spectacolul în care aceasta trebuia să apară în doar câteva zile.

Actrița a explicat că își dorește să fie responsabilă față de persoanele cu care ar fi trebuit să intre în contact în perioada următoare.

„Îmi cer scuze față de spectatorii care au cumpărat bilete pentru spectacolul „Scaunele” din 10 octombrie…prefer să fiu responsabilă și să nu pun pe nimeni într-un eventual pericol de îmbolnavire…

Am anunțat Teatrul Bulandra de hotărârea luata de a mă izola 7 zile. Am luat această hotărâre din respect și responsabilitate față de toți cei cu care ar trebui să intru în contact.

Îmi pare foarte rău că nu joc în data de 10…și că sunt nevoită să mă izolez…Asta trăim și …noi să fim sănătoși! Sănătate tuturor și aveți grijă de voi!

Update: colegilor mei îngrijorați le transmit că persoana respectivă nu este din TNB sau T Bulandra. Nu este vorba despre niciun coleg.”, a adăugat Oana Pellea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI