Oana Pellea este în doliu. A murit o mare actriță a scenei românești. Cine a fost Patricia Grigoroiu

Oana Pellea este în doliu. A murit o mare actriță a scenei românești. Cine a fost Patricia Grigoroiu

Patricia Grigororiu a murit! Este doliu în România la începutul anului 2020. O mare actriță a scenei și filmului românesc s-a stins din viață. Este vorba despre Patricia Grigoroiu, iar vestea a căzut ca un trăznet pentru familie și cei care au cunoscut-o și au lucrat cu ea. Anunțul morții sale a fost făcut dec ompozitorul Ionel Tudor și actrița Oana Pellea.

Oana Pellea este în doliu

Actrița Patricia Grigoroiu a murit în urma unei grele suferințe, așa cum a dezvăluit și compozitorul Ionel Tudor în mesajul răvășitor așternut pe contul oficial de Facebook.

“Familiile Tudor și Grigoriu anunță cu imensă durere stingerea din viață, dupa o grea suferință, a celei care a fost PATRICIA GRIGORIU (cas. Angheluta). Dumnezeu să o odihnească în pace! Trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica Olari”, a scris Ionel Tudor pe celebra platformă de socializare.

După foarte scurt timp de la anunț, actrița Oana Pellea a făcut publică o postare în memoria regretatei actrițe:

“Patricia Grigoriu. Colega noastră din promoția 1984, clasa doamnei Olga Tudorache. Fata superbă cu râs molipsitor… a plecat. Nu am cuvinte. Viața asta… câteodată… Ne pleaca oameni dragi și rămânem ridicând din umeri a neputință… Dumnezeu să te odihnească, Patricia!”, a scris Oana Pellea cu durere în suflet pe pagina de Facebook.

Patricia Grigoroiu

Cine a fost Patricia Grigoroiu

patricia Grigiroriu era cunoscută publicului larg pentru filmele ”Chained Justice” din 1984, în regia lui Dan Pița. A mai jucat în producții cinematografice precum ”Faleze de nisip”, în 1983 și ”Trandafirul Galben”, în 1982. Provine dintr-o familie de mari artiști, tatăl său fiind celebrul compozitor ”George Grigoriu”, iar sora sa, pe nume Andreea Andrei, este o reputată textieră și parteneră de viață a compozitorului Ionel Tudor.

Altte filme în care a apărut Patricia Grigoroiu sunt: Duminica în familie (1987), Fapt divers (1984) – Anca Visan, iubita lui Dan Ionescu și
Concurs (1982).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI