Oamenii au crezut că nu văd bine! Cum a putut să apară Vulpița de la Acces Direct într-un supermarket

Oamenii au crezut că nu văd bine! Cum a putut să apară Vulpița de la Acces Direct într-un supermarket

Veronica Stegaru, cunoscută și ca Vulpița, a devenit o vedetă în toată regulă. Cel puțin așa se comportă ea. Astfel, Vulpița, vedeta emisiunii Aces Direct, a fost surprinsă într-un supermarket din Capitală. Deși afară erau 30 de grade, Vulpița nu a putut să renunțe la haina de blană.

Oamenii au crezut că nu-i adevărat! Cum a apărut Vulpița de la Acces Direct într-un supermarket din București

Machiată și coafată, așa cum îi stă bine unei dive, Veronica Stegaru a fost surprinsă într-un supermarket din București unde s-a oprit pentru unele mici cumpărături.

Spre surprinderea clienților aflați înmagazin, Vulpița a luat un produs de pe rafturile supermarket-ului și a început să se filmeze în timp ce îl prezenta. Persoanele care se aflau în incinta supermarketului au început să-și dea coate când au văzut ce face Vulpița și mai ales cum este îmbrăcată.

Oamenii au crezut că nu văd bine! Cum a putut să apară Vulpița de la Acces Direct într-un supermarket
Oamenii au crezut că nu văd bine! Cum a putut să apară Vulpița de la Acces Direct într-un supermarket. Sursa foto: vloggeri.com

Cum a devenit Vulpița vedetă TV

Vedetea Acces Direct purta o haină de blană deși afară era aproape caniculă. Produsul care i-a atras atenția Vulpiței era o pâine pe al cărei ambalaj apărea numele emisiunii care a făcut-o celebră.

Veronica şi soțul ei, Viorel Stegaru, au devenit cunoscuţi odată cu apariţia lor în platoul emisiunii “Acces Direct”, emisiune prezentată de Mirela Vaida la postul Antena 1. Totul a început la începutul acestui an, când cea supranumită Vulpiţa, a reclamat un viol și o răpire care de fapt nu avusese loc.

Vulpița și-a înșelat soțul la începutul acestui an

Veronica Stegaru, ca să-și motiveze lipsa de acasă, și-a mințit soțul că a fost răpită de doi cunoscuți, iar unul dintre ei a fosrțat-o să fcacă dragoste cu el, lucru care s-a dovedit neadevărat.

Viorel Stegaru la rândul lui ar fi înșelat-o pe Vulpița de nenumărate ori, astfel că între ei a izbucnit un adevărat conflict, iar Mirela Vaida, prezentatoarea Acces Direct încearcă să îi împace pe aceștia în fața publicului telespectator.

Emisiune Acces Direct, lider de audiență cu ajutorul Vulpiței

Veronica și Viorel Stegaru au o fetiță de doi ani şi sunt din Blăgești, o localitate situată în județul Vaslui. Deși mulți români critică emisiunea de la Antena 1, de luni bune aceasta este lider de audienţă datorită celor doi soți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI