Nuntă în showbiz la doar o lună de la divorț. Ce vedetă a ales să spună ”Da!”, din nou EXCLUSIV

Nuntă în showbiz la doar o lună de la divorț. Ce vedetă a ales să spună ”Da!”, din nou EXCLUSIV
Nuntă în showbiz-ul românesc!

Mihai Onilă, solistul trupei ”AXXA”, este un bărbat liber, după un proces de divorț care a durat aproape un an: ”Am divorțat în urmă cu o lună. Iar Laura, iubita mea, așteaptă și ea hotărârea de divorț, ca să fie și ea liberă, în acte!”, ne-a spus cântărețul, stabilit de șase ani în Belgia. Mihai și Laura au planuri să-și oficializeze povestea de dragoste, cât de curând.

Nuntă în showbiz-ul românesc: s-a căsătorit la o lună de la divorț

  • Mihai și Laura s-au îndrăgostit, anul trecut, la cursurile lui de Reiki

Mihai Onilă de la AXXA este din nou un bărbat liber! ”Am divorțat în urmă cu o lună. Laura, iubita mea, așteaptă și ea hotărârea de divorț, ca să fie și ea liberă, în acte!”, ne-a dat solistul vestea, în exclusivitate pentru playtech.ro Mihai nu mai locuia însă de un an cu fosta soție, fiind prins în altă poveste de dragoste, cu Laura, despre care ne-a vorbit, adesea, la superlativ. S-au cunoscut la cursurile lui de Reiki:

”Când am cunoscut-o pe Laura, nu aveam niciun gând despre o relație, dar, după ce am văzut cât e de frumoasă, mi-am permis să îi spun că îmi place. Dar, momentul în care am simțit că m-am îndrăgostit de ea s-a produs când, din neant, m-a întrebat dacă am idee de cineva care are de vânzare o…ansă”, ne spunea Mihai Onilă.

”Aș mai vrea un copil, după decesul fiicei mele!”

Mihai Onilă se înțelege de minune cu fetele Laurei. Ele îi mai alină dorul de fiica Emily, care s-a stins din viață în urmă cu cinci ani: ”Cea mică e Cynthia, mergem și la film împreună, dar Laura mai are o fată, în vârstă de 20 de ani, îmi sunt tare dragi.

Aș mai vrea un copil, după decesul fiicei mele, mi-ar plăcea să fiu din nou tată!”, ne-a mai spus artistul, care însă nu dorește să revină în România: ”Aici, în Belgia, unde și Laura locuiește de 20 de ani, ne vom căsători, vom deschide o afacere. Eu mai cânt la petreceri, mai fac un ban și din muzică!”.

Fetița lui Mihai Onilă a încetat din viață în urmă cu cinci ani

Emily Hope s-a stins din viață în urmă cu cinci ani:

”În 26 mai 2016 am observat că micuța șchiopăta. I-au făcut RMN, dar medicii i-au mai dat doar șase luni de trăit, avea cancer la cap. În noaptea de 23 spre 24 noiembrie, la ora 3.00, a început să respire foarte greu.

Am chemat Salvarea, au resuscitat-o, au luat-o la spital, însă după puțin timp a murit”, ne povestea Mihai, cu durere. Artistul susține că are o legătură paranormală cu fetița lui:

”N-am visat-o de patru ani, dar îi aud perfect vocea, pot comunica cu ea, în astral, la nivel mental. Nu mă sperie vocea ei, o aud perfect, avem lumea noastră, e un mod de a-mi alina dorul de ea. Dar, eu îi auzeam vocea și înainte să se nască, credeam inițial că e băiat”, ne mai mărturisea Mihai Onilă, pentru playtech.ro

Urmăriți Playtech.ro și pe