Mihai Onilă, fostul membru al trupei Axxa, se pregătește de nuntă la un an de la divorț. Ce a spus despre aleasa lui

Mihai Onilă, fostul membru al trupei Axxa, se pregătește de nuntă la un an de la divorț. Ce a spus despre aleasa lui
Mihai Onila de la Axxa se pregateste de nunta

Nuntă mare în showbizul românesc. La doar un an după ce a divorțat de fosta lui soție, Mihai Onilă iubește din nou și este pregătit să ajungă, din nou, în fața altarului. Cine este femeia care i-a furat inima fostului memebru al trupei Axxa.

Mihai Onilă de la Axxa e gata să se însoare din nou, la un an de la divorț

Soarele a răsărit și pe strada lui, în sfârșit. După un an dificil în care a suferit după divorțul de fosta lui soție, Mihai Onilă iubește din nou și este hotărât să mai dea iubirii încă o șansă. Fostul solist de la Axxa și-a regăsit liniștea și bucuria de a trăi în brațele actualei sale iubite.

Convins fiind că ea este cea alături de care vrea să-și petreacă tot restul vieții, Mihai Onilă și-a luat inima în dinți și i-a adresa iubitei sale cea mai importantă întrebare. Cântărețul spune că cererea în căsătorie nu a fost una clasică, iar logodnica lui a fost cea care a ales inelul.

„Noi oricum ne simțim bine împreună, deci totul a venit foarte natural. Noi vrem să ne căsătorim, nu suntem ca ceilalți. De abia suntem la faza de mutare, deci e mult prea complex să mutăm toată mobila. Le luăm pe rând”, au declarat Mihai Onilă și Laura, în exclusivitate la Antena Stars.

Fetița lui Mihai Onilă a murit acum cinci ani

Fostul membru al trupei Axxa a trecut prin cea mai cumplită experiență care i se poate întâmpla unui părinte. Mihai Onilă și-a pierdut fetița după o luptă grea cu o boală nemiloasă, iar soția l-a părăsit la patru ani de la moartea fiicei lor.

Cu toate acestea, artistul a întâlnit-o pe Laura, femeia care i-a redat încrederea în viață, cea care l-a făcut să se gândească la posibilitatea de a deveni părinte din nou.

„Pe Laura o cunosc de puțin timp, ne este bine împreună. Locuim amândoi în Belgia, și ea este aici, ne vom muta împreună după ce fiecare își finalizează divorțul, căci ambii figurăm acum căsătoriți, în acte.

În Belgia procesele merg greu, la vreme de pandemie. Cu fosta soție am rămas în relații bune. Nu mai există împăcare, fiecare a dorit să meargă mai departe, pe drumul lui. Laura este în zodiac Scorpion, iar eu, în Vărsător. Și fosta soție este Scorpion.

Voi mai rămâne în Belgia, voi mai face niște cursuri, vreau să fiu un vindecător al sufletelor! În ultimele 2 săptămâni am trecut și eu prin stările acuzate de oamenii care “cred” că au un virus, dar nu cred în această boală, cred că este cea mai mare minciună spusă vreodată omenirii”, ne declara Mihai Onilă, în noiembrie 2020.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI