21 sept. 2021 | 21:01

Noua ”Simona Halep” din tenisul românesc. Cine e jucătoarea care a reușit să intre în top 100 WTA

Sport
Noua ”Simona Halep” din tenisul românesc. Cine e jucătoarea care a reușit să intre în top 100 WTA
Noua ”Simona Halep” din tenisul romanesc. Cine e jucatoarea care a reusit sa intre in top 100 WTA

O nouă sportivă face senzație în tenisul românesc. Este numită noua „Simona Halep”, la doar 23 de ani! Tenismena a reușit să impresioneze pe toată lumea. Cea mai recentă performanță a atras atenția WTA.

O nouă jucătoare de tenis face senzație pe teren. Este considerată noua „Simona Halep”

A apărut un nou talent în tenisul feminin. La doar 23 de ani, românca noastră a reușit să intre în Top 100 WTA! Sportiva misterioasă a urcat pe locul 99 mondial, în cel mai bun an al său în circuitul feminin. Despre cine este vorba, face senzație pe terenul de tenis.

Este vorba despre Gabriela Ruse, numită noua „Simona Halep” a tenisului. Tânăra jucătoare și-a văzut visul împlinit cu ochii. Tenismena de 23 de ani a reușit să intre în Top 100 WTA! Cu această ocazie, Gabriela a avut o reacție emoționantă, mai ales că, în urmă cu aproximativ trei luni, nu era nici în primele 200 de jucătoare din lume.

Performanță remarcabilă la doar 23 de ani! A intrat în top 100 WTA

După rezultatele excelente în perioada junioratului, Gabriela Ruse aspira la circuitul WTA. Sportiva noastră a urcat două locuri în noul clasament mondial al tenisului feminin. Astfel, aceasta a intrat, în premieră, în Top 100: 99 WTA! Este o performanţă incredibilă pentru o sportivă care a încheiat anul 2020 pe locul 159 mondial. Mai mult, la finalul anului 2019, era şi mai jos, mai exact pe locul 185 WTA.

„Îmi doresc să fiu numărul 1 mondial, însă ăsta este un obiectiv pe termen lung, nu cred că se va putea întâmpla să ajung numărul 1 într-un an de zile. Îmi doresc să ajung în top 10 și să stau acolo ani de zile, fiind exemplul nostru cel mai bun Simona Halep.”, declara Ruse, în urmă cu câteva săptămâni.

Gabriela Ruse, prima reacție după ce a văzut noul clasament WTA

Vestea că a intrat în Top 100 WTA a făcut-o pe tenismena Gabriela Ruse să reacționeze pe rețelele de socializare. Tânăra jucătoare de tenis spune că această performanță la care visa demult o motivează și mai mult spre numărul 1 mondial.

„Putea fi mai devreme, dar putea veni și mai târziu. Asta nu contează. Important pentru mine este că am reușit. Astăzi este prima mea zi în Top 100. Nu mi-am stabilit niciodată obiective de clasament, dar spargerea acestei bariere îmi dă o motivație suplimentară.

Cu mai puțin de trei luni în urmă eram numărul 212 în lume, mă recuperam după accidentări și dureri și Top 100 părea să fie atât de departe… Sunt recunoscătoare tuturor celor care am simțit că au stat lângă mine.

Dumnezeu, părinții, staff-ul meu, câțiva prieteni apropiați și bineînțeles toți fanii mei. Sper doar să nu vă dezamăgesc și călătoria care începe astăzi va fi lungă și fructuoasă. Sprijinul vostru mă întărește mereu!”, a declarat Gabriela Ruse pe contul său de Instagram.

Tenismena Gabriela Ruse, considerată noua „Simona Halep”, a câştigat primul său titlu WTA din carieră, în iulie, la Hamburg. Atunci a învins-o pe nemțoaica Andrea Petkovic, cu 7-6 (6), 6-4.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune pe care nu ai voie să o citești. Și preoții se feresc de ea. Răul se poate întoarce asupra ta
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro