Nominalizare previzibilă la Survivor România. Ce s-a întâmplat după scandalul de la Consiliu

Războinicii au parte de un nou moment dificil. După ce au pierdut al doilea joc de imunitate al săptămânii, ei sunt nevoiți să facă nominalizări privind persoana care ar trebui eliminată din competiție.

Nominalizare previzibilă la Survivor România

La Consiliul de nominalizare de vineri seara, cel care a fost votat de cele mai multe ori a fost Albert. El a spus că se aștepta la asta. De data aceasta, Maria a fost cea nominalizată spre eliminare.

„Nu este prima dată când sunt nominalizată. Am mai fost împreună cu alți colegi, dintre care a ieșit Vera. Mă simt (..) nici nu știu. Vreau să spun că am dat tot ce am avut mai bun pe traseu. În camp poate nu m-am descurcat cel mai bine, dar am făcut ce am putut. Dacă o să fie să ies, o să ies eu, dacă va fi să iasă altcineva, va ieși altcineva. Nimic mai mult”, a spus Maria după ce a aflat decizia colegilor săi.

Echipa albastră este  din ce în ce mai dezbinată, iar în timp ce unii nominalizează pe criterii sociale, alții pe criterii sportive sau strategice, majoritatea este de părere că echipa nu merge deloc bine.

În plus, Sorin Pușcașu a spus că se dezice de rolul pe care și-l asumase anterior, și anume acela de a ridica moralul echipei atunci când membrii ei sunt la pământ sau pierd puncte.

Acum, Sorin Pușcașu spune că a va înceta să facă asta, pentru că sunt eliminați oameni care nu merită și rămân în competiție oameni care ar fi trebuit să plece. Războinicul a făcut mai multe declarații prin care s-a văzut că este extrem de dezamăgit de propria echipă, mai ales după ce Starlin a plecat.

„Trebuie să plecăm pe capete și trebuie să plece cine nu mai merită să fie aici”, a spus el, la Consiliul de nominalizare din această seară.

„Nu pot să zic că am observat cine știe ce lucruri. Clar e o energie mai scăzută. Faptul că a plecat Starlin e clar că îi afectează. Eu le-am spus, nu mai e loc de suferit. Nu mai e timp. Trebuie să te bucuri de ce a fost și hai mai departe.

Clar s-au întâmplat niște lucruri de care eu și Bogdan habar n-avem și nu putem să sfătuim prea mult”, a spus și nou venita în echipa Războinicilor, Adelina Damian.

Tensiuni între Sorin Pușcașu și Maria

Sorin Pușcașu o critică ori de câte ori are ocazia pe colega lui Maria. Cei doi nu se înțeleg deloc și își aruncă cuvinte grele unul altuia. După ce Sorin i-a spus la Consiliul de nominalizare de vineri seară Mariei că este individualistă, acum a făcut-o falsă.

„M-am gândit că dacă avem o discuție mai matură, poate de aici putem să revenim, pentru că de două săptămâni ne-am dus puțin în cap, mai rău.

Poate unora le e mai greu, dar nu avem încotro, dacă vrem să câștigăm, trebuie să fim unii pentru ceilalți la joc (…)

Mi s-a părut că azi am fost puțin jalnic, în schimb i-am susținut pe ceilalți pe traseu. Am spus ce aveam de spus, fiecare va face ce simte, va trăi în camp cum simte. Important e ca la joc să ne focusăm și să dăm ce avem mai bun”, a spus Sorin.

Sorin, despre Maria: „S-a bucurat când am pierdut”

În plus, problemele lui cu Maria nu s-au terminat, ci dimpotrivă. A numit-o imatură și a acuzat-o că s-a bucurat atunci când Războinicii au pierdut jocul de imunitate.

„Nu suport falsitatea și minciunile și ipocrizia. Tu vorbești că nu ești individualistă și mă acuzi de așa ceva, în condițiile în care eu te-am acuzat de asta.

Vreau să vorbesc despre discuția de dimineață, când Marius a venit cu opinia lui să nu mai avem reproșuri și așa mai departe și tu ai spus că pe tine te interesează de punctele tale”, i-a spus Sorin Mariei.

Cei doi au avut un schimb de replici, în care Maria a spus că a simțit nevoia să se detașeze și să se bucure alături de Adelina că proba s-a terminat. Momentul lor nu a fost bine privit de Sorin, care a ajuns la concluzia că Maria joacă împotriva echipei.

„Câteva persoane din grup îți strică tot cheful și toată ziua ta e stricată și se simte energia negativă. Cred că și din cauza asta ajungem să pierdem, pentru că sunte încărcați cu energia asta negativă. Trebuie să facem cumva să nu mai pierdem”, a spus și Sindy.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI