De ce Maria de la Survivor România 2021 e apropiată de Marius Crăciun. S-a aflat acum motivul

De ce Maria de la Survivor România 2021 e apropiată de Marius Crăciun. S-a aflat acum motivul
De ce Maria este apropiată de Marius Craciun

Fanii emisiunii Survivor România 2021 au sesizat o apropiere destul de puternică în tabăra Războinicilor. Este vorba despre Maria și Marius Crăciun, care sunt aproape nedespărțiți.

De ce Maria de la Survivor România 2021 e apropiată de Marius Crăciun

Astfel că Maria, noua Războinică de la Survivor România 2021 pare că s-a atașat cam mult de Marius Crăciun, concurentul care a venit înainte de ea în Republica Dominicană. Astfel că cei doi au fost văzuți petrecându-și timpul împreună, iar Maria pare să savureze orice moment în compania acestuia.

În plus, de fiecare dată când ea pleacă pe traseu, îi cere asistență lui Marius Crăciun, care vine cu ea, o însoțește de pe margine și îi dă anumite indicații. Ceea ce este evident este că între ei pare să fie o chimie. De altfel, Războinica i-a spus colegei ei, Vera, că se simte în largul ei în compania lui Marius Crăciun, deoarece îi amintește de fratele ei.

”Ei sunt foarte diferiți (Marius și Starlin, n.r.). Marius seamănă foarte mult cu fratele meu și de asta îl iau cu mine. Pur și simplu mă ambiționează foarte tare faptul că îl văd pe fratele meu în el. Starlin e foarte rău, foarte dur cu tine. Când strigă la tine te sperie un pic. Marius e mai blând”, a spus Maria Chițu.

Pasiunile pe care le stârnește Marius Crăciun în rândul Războinicelor

Se pare însă că varianta Mariei este una cât se poate de plauzibilă, având în vedere că Ioan, fratele Războinicei, seamănă cumva, fizic, cu Marius Crăciun. Acesta este și el practicant de dans sportiv, dar marea sa pasiune este fitnessul.Acesta și-a montat în curtea casei de la Câmpina chiar și un sistem de bare orizontale și își petrece multe ore pe zi făcând tracțiuni ori alte exerciții. Iar rezultatul este unul cât se poate de vizibil, putând fi chiar un veritabil candidat pentru următoarele sezoane ale emisiunii Survivor.

Marius Crăciun însă a reușit să nască pasiuni printre războinice, încă de la venirea în concurs. Până nu demult el petrecea timpul în compania Rominei, cea care avea să spună când a ajuns acasă că asta a enervat-o grav pe Mellina. Aparent, artista îl plăcea pe Marius și încerca să-l provoace cu fiecare ocazie, potrivit spuselor Rominei. Dar cele două fete au părăsit competiția, iar în locul lor a venit Maria, o fată care le-a atras atenția până și Faimoșilor, Jador considerând-o ”drăguță” și menționând că nu ar putea să îi facă și el ”zile fripte” ca și celorlalți Războinici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI