Noi probleme de sănătate pentru Gabi Firea. A fost operată imediat, chiar ieri

Noi probleme de sănătate pentru Gabi Firea. A fost operată imediat, chiar ieri
Gabi Firea, din nou pe masa de operaţie. Ce probleme grave de sănătate are fostul primar al Bucureştiului

În vara anului trecut, senatorul PSD ajungea la spital pentru o intervenţie chirurgicală la colon. Acum, Gabi Firea are noi probleme de sănătate. Fostul edil al Capitalei a fost operată de urgenţă.

Gabi Firea, noi probleme de sănătate

2020 a fost pentru fostul primar al Bucureştiului un an greu: a pierdut şefia Capitalei şi a suferit doua intervenţii chirurgicale la aparatul gastro-intestinal considerate de medicii de la spitalul Dr. Ioan Cantacuzino “dificile”. Primele semne ale bolii au apărut în 2018, aşa cum a anunţat la vremea respectivă Gabi Firea. Acum, aceasta întâmpină noi probleme de sănătate. Drept urmare, a fost operată din nou.

Aceasta şi-a anunţat susţinătorii pe Facebook despre momentele grele prin care a trecut zilele acestea. Din fericire, soţia lui Florin Pandele se simte bine şi se recuperează la clinica privată Sanador. Desigur, aceasta a ţinut să mulţumească doctorilor care au îngrijit-o.

„După o zi intensă, îmi adun toată energia pentru a le aduce mulţumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador, care m-au îngrijit în timpul intervenţiei chirurgicale de azi: Dl. Prof Dr. Nicolae Poiană, Dl. Dr. anestezist Bogdan Grigore, Dna. asistenta-şefă Mihaela Enciu şi tuturor celorlalte asistente.

Nu în ultimul rând, doamnei doctor Doris Andronescu, managerul Sanador, a cărei dăruire pentru profesie şi dragoste de oameni se simte atât în bună organizare, cât şi în sufletul pe care îl pun cadrele medicale pentru vindecarea pacienţilor. Acum totul e bine. Sunt spre vindecare.

Dragii mei, să aveţi grijă de sănătate, fie că sunteţi tineri sau seniori, doamne sau domni. În viteza vieţii, tindem să uităm esenţialul: fără sănătate nu putem fi nici alături de cei pe care îi iubim, nu putem munci şi nici nu ne putem bucura de natură, de călătorii, de lucurile simple care fac viaţa mai frumoasă! Să fiţi sănătoşi”, a fost mesajul Gabrielei Firea.

Gabriela Firea laudă medicii români

Cele două intervenţii de anul trecut au fost realizate de către medici români, lucru care a făcut-o pe Gabi Firea să recunoască faptul că apropiaţii i-au sugerat să se opereze la clinicile din străinătate. De asemenea, fostul primar al Capitalei a ţinut să le transmită internauţilor că astfel de momente te trezesc la realitate.

„În astfel de momente cpbori cu adevărat cu picioarele pe pământ. Pot să le confirm celor care m-au sfătuit insistent să mă operez în străinătate că aici, la București, am avut parte de cel mai bun tratament, fapt confirmat și de reputații specialiști din Londra care m-au consultat recent.

Sunt convinsă că acesta nu este un caz singular și că personalul medical din România merită tot respectul și încrederea noastră”, a scris, pe Facebook, în vara, fostul edil al Bucureştiului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI