29 oct. 2020 | 19:29

Nicușor Dan a devenit viral în România azi. Totul a pornit de la cum și-a parcat mașina

Știri generale
Nicușor Dan a devenit viral în România azi. Totul a pornit de la cum și-a parcat mașina
Imaginea cu Nicusor Dan care a devenit virala în ziua depunerii jurământului la Primăria Capitalei Sursa foto: Inquam/Octav Ganea

Înainte de depunerea jurământului şi ceremonia de investire în funcţia de primar general al Capitalei, Nicușor Dan a atras atenţia bucureştenilor prin felul în care şi-a parcat maşina. Imaginea a devenit virală!

Ce a făcut Nicușor Dan înainte de a depune jurământul

Primarul ales al Bucureştiului a depus joi jurământul şi a preluat mandatul, alături de toţi consilierii. Înainte de a ajunge în sediul Primăriei Generale, acesta şi-a parcat autoturismul la 10 minute de mers pe jos de instituţie, în apropierea Parcului Cişmigiu, şi a plătit, aşa cum este normal, parcarea. Nicușor Dan a fost surprins de un cetăţean vigilent, care a postat fotografia pe pagina sa de Facebook. Aşa cum era de aşteptat, imaginea a devenit virală.

Apoi, acesta s-a îndreptat către curtea Primăriei pentru ceremonia de investire în funcţie. Dan a precizat că Bucureştiul va reuşi să depăşească problemele pe care le are şi a rugat locuitorii Capitalei să aibă răbdare în acest proces.

“Sunt foarte onorat să fiu azi în fața dvs. O să încep cu motto-ul pe care și l-a ales acum 30 de ani Liga Studenților, preluat de la Avram Iancu – «Nu ne-am luptat pentru jucării». Sunt convins că bucureștenii care au ieșit în număr mare la vot în 27 septembrie nu au ieșit pentru ca niște oameni să schimbe titulatura pe cartea de vizită. Ei au ieșit pentru valori, pentru o reașezare a ierarhiilor în societate, pentru onoare, dreptate, competență, pentru acele lucruri care să-i facă pe copiii noștri să vrea să trăiască în orașul ăsta și țara asta”, a spus noul edil al Capitalei.

Imaginea cu Nicusor Dan care a devenit virala în ziua depunerii jurământului la Primăria Capitalei

Imaginea cu Nicusor Dan care a devenit virala în ziua depunerii jurământului la Primăria Capitalei

Care sunt cele mai mari probleme ale Bucureştiului

De asemenea, Nicușor Dan a precizat că oraşul se confruntă cu trei grave probleme: una sanitară, una legată de termoficare şi cea care ţine de partea financiară.

“Purtați mască, ascultați recomandările specialiștilor, evitați eglomerațiile.Îi asigur pe bucureșteni că această instituție va fi partenerul lor, nu se poate să nu reușim!”.

Deşi a fost ales pe 27 septembrie de bucureşteni, politicianul nu şi-a putut exercita funcţia din cauza a 52 de constestatii făcute de membri ai PSD.

“Întârzierea mandatului vine din acele apeluri pe care oameni din PSD le-au făcut. Suntem la o lună de la alegeri, în acest interval am avut un primar, Gabriela Firea. Ce a făcut în această lună de mandat? N-am văzut nicio poziție publică, nici pe criză sanitară, nici pe Termoenergetica. Am avut un primar absent”, a spus el.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro