Nicușor Dan a făcut anunțul mult așteptat de bucureșteni. Când vom avea apă caldă și căldură

Nicușor Dan a făcut anunțul mult așteptat de bucureșteni. Când vom avea apă caldă și căldură
Nicusor Dan promite ca toti bucurestenii vor avea apa calda si caldura in aceasta iarna

Nicușor Dan a făcut anunțul de care sunt interesați toți bucureștenii, respectiv când vor avea apă caldă și căldură. Nicușor Dan promite că toți locuitorii Capitalei vor avea apă caldă și căldură în această iarnă. Pe de altă parte, Nicușor Dan avertizează populația și spune că, până în primăvara viitoare, se vor înregistra sute de avarii în rețeaua de distribuție.

Nicușor Dan a promis că bucureștenii vor avea apă caldă și căldură în această iarnă. Ce spune despre rețeaua de termoficare

Nicușor Dan, care se va instala în funcția de primar al Capitalei joi, promite bucureștenilor că vor avea apă caldă și căldură, însă, în același tim spune că în această iarnă rețeaua de termoficare se va confrunta cu sute de avarii. Noul edil al Bucureștiului își preia mandatul în pragul iernii, într-o perioadă în care foarte mulți bucureșteni nu au apă caldă de mai bine de o lună de zile.

Toată lumea va avea căldură și apă caldă, dar o să avem câteva sute de avarii pe care, promisiunea este ca în modul cel mai transparent, o să le rezolvăm în cel mai scurt timp posibil.

Nicusor Dan sustine ca reteaua de termoficare va avea sute de avarii in aceasta iarna
Nicusor Dan sustine ca reteaua de termoficare va avea sute de avarii in aceasta iarna

Nicușor Dan promite înlocuirea rețelei de termoficare

Asta este miza pentru aceste următoare săptămâni, bineînțeles, începând din primăvară, când vremea o va permite. Între timp, o să luăm bani europeni și o să începem să facem treabă serioasă de înlocuire a rețelei.

Specialiștii știu deja care sunt locurile în care trebuie să intervenim cel mai repede și îmbunătățirile, în 2 ani, or să fie sensibile„, a declarat Nicușor Dan, primarul Bucureștiului.

Când va fi Nicușor Dan primar cu drepturi depline

Nicușor Dan va depune jurământul și își va intra în atribuții la Primăria Capitale, ca nou primar, joi, 29 octombrie. ”Joi, la amiază, o să depunem jurământul, primar şi consilieri generali şi de atunci o să intrăm în mandat. Trebuie să existe un act de convocare pe care-l face prefectul. Sunt nişte demersuri juridice”, a declaratt Nicuşor Dan.

Acesta a spus că a întârziat în preluarea atribuţiilor de primar General al Bucureștiului, din cauza a nu mai puțin de 52 de apeluri depuse la validarea mandatului său.

De ce nu a ajuns până acum în Primărie Nicușor Dan

Întârzierea mandatului vine din acele apeluri pe care oameni din PSD le-au făcut. Suntem la o lună de la alegeri, în acest interval am avut un primar, Gabriela Firea.

Ce a făcut în această lună de mandat? N-am văzut nicio poziţie publică, nici pe criza sanitară, nici pe Termoenergetica. Am avut un primar absent”, a mai spus primarul Capitalei, Nicușor Dan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI