30 mart. 2022 | 23:36

Nicoleta Luciu revine la TV? Ce proiect senzațional va prezenta alături de o fostă vedetă PRO TV

Monden
Nicoleta Luciu revine la TV? Ce proiect senzațional va prezenta alături de o fostă vedetă PRO TV
Nicoleta Luciu, la Prima TV ?

Nicoleta Luciu revine la TV? Ce proiect senzațional va prezenta alături de o fostă vedetă Pro TV?  Se tot zvonește că Nicoleta Luciu ar reveni pe micile ecrane, însă asta nu s-a mai concretizat. În 2019 era cât pe ce să participe alături de sora ei, Iuliana Luciu, la „Asia Express”, însă s-a răzgândit în ultimul moment.

Nicoleta Luciu revine la TV?

Însă se aude că Nicoleta Luciu ar fi pe cale să semneze un nou contract cu Prima TV și să prezinte o emisiune despre nunți, cum are și postul Kanal D, conform Click. De altfel, Nicoleta Luciu a mai prezentat o astfel de emisiune, tot la Prima Tv, pe când îl avea ca partener pe Denis Ștefan, fostul său coleg din telenovelele „Inimă de țigan” și „Regina”, în urmă cu opt ani. 2015.

Dar de data aceasta, se aude că partener îi va fi Cove, pe numele lui real Gabriel Coveșeanu, fost coprezentator al emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro TV. Nicoleta Luciu și Cove au participat împreună la mai multe emisiuni, iar la una dintre ele chiar au gătit unul pentru celălalt. De precizat este că, la ora actuală Cove este partenerul de prezentare al Dianei Bart, la emisiunea „Flash Monden”.

Însă, se pare că show-ul pregătit pentru Cove și Luciu întârzie să apară pe micile ecrane și asta s-ar fi întâmplat cel mai probabil din cauza pandemiei, având în vedere că multe evenimente private au fost restricționate.

Nicoleta Luciu este o vedetă așteptată cu interes pe micile ecrane, mai ales că a trecut ceva timp de când nu a mai fost în lumina reflectoarelor, vreme în care ea și-a mai făcut anumite retușuri la chip.

Zvonuri de divorț

În plan personal, Nicoleta Luciu este căsătorită din 2012 cu omul de afaceri Zsolt Csergo, în vârstă de 45 de ani. Ei au împreună patru copii: Zsolt jr. (13 ani) şi tripleţii Kevin, Kim şi Karoly (10 ani). Omul de afaceri deţine în oraşul natal un complex rezidenţial de blocuri, precum şi două vile estimate la 400.000 se euro fiecare. Soţul Nicoletei Luciu mai deţine și un lanţ de cazinouri în toată ţara.

Deși se dedică vieții de familie, au existat și zvonuri că relația dintre Nicoleta Luciu și soțul ei ar fi în pericol. Nicoleta Luciu a ținut însă să nege orice zvon legat de un potențial divorț în cazul căsniciei lor, spunând că totul este în regulă în familia sa.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro