Nicolae Dică, discurs de „adio”, după ce a fost criticat de Gigi Becali? „Să vedem dacă voi fi în continuare la echipă” – VIDEO

Nicolae Dică, discurs de „adio”, după ce a fost criticat de Gigi Becali? „Să vedem dacă voi fi în continuare la echipă” - VIDEO
Nicolae Dică, tentat să se retragă de la FCSB după înfrângerea cu Farul

Nicolae Dică este cu moralul la pământ după ce FCSB a pierdut cu 3-1 duelul din campionatul cu Farul Constanța. Antrenorul a dat de înțeles că ar putea să plece de pe banca roș-albaștrilor după doar o lună. Gigi Becali l-a anunțat în direct la televiziune că a decis să se implice la echipă, iar peste o săptămână este programat meciul cu West Ham din grupele Europa Conference League.

Nicolae Dică, mesaj de „adio” după Farul – FCSB 3-1?

Nicolae Dică este sub o presiune uriașă la FCSB! Echipa a pierdut cu 3-1 duelul cu Farul și are doar șapte puncte din șapte partide. Roș-albaștrii se află pe locul 13, la 11 puncte de fotoliul de lider, iar Gigi Becali l-a anunțat pe antrenor că este vinovat de jocul slab al echipei. Patronul i-a transmis că va trebui să schimbe sistemul. Asta înseamnă că omul de afaceri s-a răzgândit și că a decis să se implice la FCSB, deși când l-a numit i-a promis că va avea „mână liberă”.

Nicolae Dică a fost foarte afectat de rezultat, dar și de criticile patronului. Discursul lui a părut al unui om care este gata să renunțe.

„Mă îngrijorează defensiva, da. Dacă voi fi în continuare la echipă, voi aborda altă strategie. Ce am vrut să spun? Cât voi rămâne eu la echipă, voi fi mai atent la ce strategie voi adopta. Ce-mi doresc eu nu se poate realiza în acest moment. Dacă voi fi antrenorul echipei în continuare, voi aborda o altă strategie.

Ce îmi doresc eu e mai greu de îndeplinit de către jucătorii mei. Nu vreau să detaliez, pentru că ar însemna să dau nume”, a declarat antrenorul FCSB.

Nicolae Dică, demoralizat înaintea meciului cu West Ham

Nicolae Dică are toate motivele să fie îngrijorat. FCSB înfruntă peste o săptămână, la Londra, West Ham, în primul meci din grupele Europa Conference League.

„Dacă ești la Steaua, trebuie să ai posesie, să ataci, să aduci oameni în careu. Asta trebuie să facă Steaua. O să încerc să scot maximum din jucători în continuare.

Eu sunt primul care plătesc. Sunt cel care a greșit. N-am avut o viteză în plus, n-am reușit să-i capacitez la maxim pe jucători. Nu va mai trebui să jucăm așa în următoarele jocuri. West Ham e un adversar foarte greu. Sincer, îmi dă fiori, da”, a declarat Nicolae Dică la interviurile de la finalul partidei.

Nicolae Dică a fost numit la FCSB pe 28 iulie, după demisia lui Toni Petrea.