Nicolae Dică a dat de pământ cu cel mai important jucător de la FCSB, după meciul cu Viking. „Va plăti pentru lucrul acesta”. Ce l-a nemulțumit pe antrenorul roș-albaștrilor

Nicolae Dică a dat de pământ cu cel mai important jucător de la FCSB, după meciul cu Viking. „Va plăti pentru lucrul acesta”. Ce l-a nemulțumit pe antrenorul roș-albaștrilor
Nicolae Dică a anunțat că Darius Olaru va fi amendat

FCSB a pierdut cu 2-1 duelul cu Viking în prima manșă din play-off-ul Europa Conference League. Antrenorul Nicolae Dică a fost foarte supărat la finalul partidei și a anunțat că Darius Olaru va fi amendat. A fost o seară tristă și pentru celelalte două echipe care au jucat în Europa. CFR Cluj a s-a întors cu un egal din Slovenia, 0-0, din confruntarea cu Maribor, iar Universitatea Craiova a terminat 1-1 partida cu Hapoel Beer-Sheva.

Nicolae Dică a decis să-l amendeze pe Darius Olaru

FCSB a fost învinsă pe propriul stadion de Viking, în primul tur din play-off-ul Europa Conference League. Echipa lui Nicolae Dică a deschis scorul în minutul trei prin Florinel Coman, dar până la pauză a încasat două goluri spre dezamăgirea celor 30.000 de fani. gazdele au avut ocazii multe în repriza secundă, dar nu a reușit să marcheze. În plus, Darius Olaru a primit cartonașul galben după un fault inutil în finalul partidei și va lipsi în returul din Norvegia. Nicolae Dică l-a anunțat că va fi amendat.

„Nu este ok ce a făcut el. Va plăti pentru lucrul acesta. Nu știu dacă se dădeau amenzi pentru astfel de gesturi până să vin eu, însă acum se vor da”, a declarat Nicolae Dică la interviul de la Sport Arena.

Nicolae Dică, încrezător că FCSB se poate califica

Antrenorul Nicolae Dică nu și-a ascuns dezamăgirea, dar a spus că este convins că FCSB se poate califica

„Suntem dezamăgiți cu toții, pentru că a fost un meci pe care nu trebuia să-l pierdem. Am deschis scorul, apoi am primit rapid gol pe o neatenție. Apoi golul doi al lor a venit după o fază fixă.

Eu cred că putem întoarce. Orice scor ar fi fost am fi mers acolo încrezători că ne putem califica în grupe. Am discutat cu jucătorii, suntem încrezători că putem câștiga meciul retur și ne putem califica”, a spus Nicolae Dică.

Returul dintre Viking și FCSB este programat săptămâna viitoare. Universitatea Craiova a terminat turul la egalitate 1-1, iar CFR Cluj s-a mulțumit cu 0-0 în partida cu Maribor din Slovenia.