29 aug. 2022 | 09:15

Nicolae Dică, mai dur decât Gigi Becali. „Voiam să fac trei schimbări în minutul 30”. Ce l-a înfuriat pe antrenorul FCSB la meciul cu Hermannstadt – VIDEO

News
Nicolae Dică, mai dur decât Gigi Becali. „Voiam să fac trei schimbări în minutul 30”. Ce l-a înfuriat pe antrenorul FCSB la meciul cu Hermannstadt - VIDEO

Nicolae Dică a dat de pâmânt cu jucătorii lui după ce FCSB a reușit doar un egal pe teren propriu cu Hermannstadt 2-2. Antrenorul le-a reproșat că nu au abordat serios partida și a spus că a vrut să facă trei schimbări încă din minutul 30 al partidei.

Nicolae Dică și-a criticat jucătorii după meciul FCSB – Hermannstadt 2-2

Nicolae Dică a suferit pe bancă la meciul FCSB – Hermannstadt 2-2. Echipa lui a fost condusă de două ori pe teren propriu și a egalat în prelungirile partidei. Oaspeții au deschis scorul prin Butean în minutul 21, iar Dawa a egalat zece minute mai târziu. La pauză, Nicolae Dică a făcut patru schimbări, amintind de situațiile în care Gigi Becali ordona acest tip de mișcări, din fotoliul de acasă.

„Am făcut o partidă foarte slabă, nu mă așteptam, pentru că, imediat după jocul cu Viking, le-am atras atenția că ne așteaptă o partidă foarte grea, că trebuie să ne concentrăm pe campionat.

Din păcate, nu am reușit să-i fac să înțeleagă că e un adversar care ne poate pune probleme. Și așa a fost.

Voiam să fac trei schimbări din minutul 30, m-a oprit Vio (n.r.: secundul Viorel Tănase) și mi-a spus: «Stai calm». Am zis că fac la pauză, dar la pauză trebuia să schimb vreo 7-8. I-am schimbat pe cei 4, pentru a aduce un plus în atac, pentru că nu puneam probleme, nu am pus presiune, fără ocazii, nu făcusem nimic.

Dar din păcate, nici în a doua repriză nu am jucat bine”, a spus Nicolae Dică.

Echipa lui Nicolae Dică, ținută în șah de niște jucătorii neplătiți din luna mai

Au urmat 20 de minute foarte grele în repriza secundă în care gazdele nu au reușit nici măcar să se apropie de poarta adversă. Paraschiv și-a adus echipa în avantaj, după o fază fixă, iar fanii de pe „Arena Națională” au stat cu sufletul la gură până la finalul întâlnirii. Malcom Edjouma a egalat în minutul 90+2, după ce a primit în careu un balon de la Dawa.

„Nu are importanță cine marchează, dar îmi doresc mai mult. Problema noastră este că primim goluri, deși avem ocazii. Trebuie să fim în careu sută la sută.

Nu fac acum o analiză a unui jucător, mă interesează analiza ca echipă, apoi o fac cu fiecare jucător și le-o spun lor în vestiar. Nimeni nu a mai avut acea agresivitate. De când am venit eu, am mai avut-o, le-am și cerut-o înainte de joc, dar a fost de foarte puține ori și uite că nu am câștigat.

Când nu dai sută la sută, nu ai cum să câștigi. Dacă ai echipamentul frumos și vine lumea la stadion, nu câștigi”, a spus Nicolae Dică.

Două victorii și patru remize are Hermannstadt în acest start de campionat și este pe locul 7. Jucătorii lui Marius Măldărășanu nu au mai văzut niciun salariu de mai bine de trei luni.

FCSB se află pe locul 13 cu șapte puncte în șase partide. Echipa este calificată în grupele Europa Conference League unde va înfrunta West Ham United, Anderlecht și și Silkeborg IF.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Imaginile care au provocat revoltă, în FCSB - Rapid! Medicii făceau semne disperate, jandarmii au folosit scuturile
Digisport.ro
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac. Bruneta e mult mai tânără decât iubitul ei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Ceasiv Iar, ultima redută. Rușii, la 25 de kilometri de comandamentul ucrainean din Donețk. „Doar dronele îi împiedică să înainteze”
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, după operația suferită de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO
Spynews
Serviciul militar OBLIGATORIU. Decizia la care nimeni nu s-ar fi gândit ÎNCEPE să prindă contur în Europa
Capital.ro
Cel mai bun moment pentru plantarea castraveților în grădină. Pași de urmat pentru a avea o recoltă bogată
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Simona Halep S-A RETRAS!
Mediaflux
Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, după operația suferită de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro