Mugur Mihăescu, decizie de ultim moment despre personajul ‘Garcea’. Ce a anunțat chiar acum EXCLUSIV

Mugur Mihăescu, decizie de ultim moment despre personajul ‘Garcea’. Ce a anunțat chiar acum EXCLUSIV
Mugur Mihăescu are un bilanț personal impresionant după primii 55 de ani

Atunci când spui „Garcea”, mai mult ca sigur știi despre cine este vorba. Devenit celebru datorită acestui personaj, și nu numai, Mugur Mihăescu a intrat în categoria vedetelor de comedie din România. Dacă până acum v-ați fi așteptat să nu-l mai vedeți pe „Garcea”, ar trebui să vă mai gândiți. Mugur Mihăescu susține că e departe de a fi încheiat capitolul vieții care l-a impus atenției opiniei publice, cel legat de aventurile personajului pe care l-a făcut celebru, dar care i-a adus și o imensă notorietate, în egală măsură.

Mugur Mihăescu anunță că nu e încă pregătit să se despartă de personajul care l-a făcut celebru

 În ziua în care a împlinit 55 de ani, Mugur Mihăescu nu a ezitat să facă pentru cititorii impact.ro un scurt bilanț personal, cu bune și cu rele deopotrivă.

„Cine crede că am pus capăt relației mele cu scena sau cu televiziunea se înșală. Nici pe departe! Doar că la vârsta mea aștept un nou moment favorabil, un nou scenariu, o scânteie, o propunere.

Îmi permit să aștept și fiindcă am ajuns în acel moment când parcă și alegerile sunt mai așezate. Nu sunt pregătit să închei acest capitol! Nici pomeneală!

Personajul meu, Garcea, ca și , vor continua să trăiască. Fiindcă ei fac parte din viața mea!”, a declarat Mugur Mihăescu pentru impact.ro.

„Cel mai frumos cadou e legat de întoarcerea fiicei mele”

Cel mai important cadou de ziua sa l-a primit încă de la primele ore. Și asta fiindcă aniversarea zilei sale de naștere i-a readus acasă fiica, pe Ivona, 23 de ani, care după ce a absolvit în urmă cu doi ani Universitatea din Bath, la specializarea Administrarea afacerilor, a ales să-și continue cariera în Marea Britanie.

„Cel mai frumos cadou e legat de întoarcerea fiicei mele. Bine, nu va fi decât pentru câteva zile, dar pentru mine e o mare bucurie.

Mă simt cu adevărat împlinit atunci când în jurul meu se strânge întreaga familie. Și asta nu se întâmplă foarte des!

Am ajuns în perioada în care apreciez foarte mult liniștea și echilibrul. Iar familia și prietenii apropiați sunt cei care-ți pot aduce așa ceva în viață!”, e de părere cel cunoscut de o țară întreagă drept Garcea.

Mugur Mihăescu are puterea să recunoască că „cei care contează în viața mea se află în apropere

Ușor schimbat după perioada ultimilor doi ani în care omenirea a traversat pandemia de COVID-19, Mugur Mihăescu are puterea să recunoască că „cei care contează în viața mea se află în apropere”.

„Am puterea să afirm că sunt bogat. În primul rând, fiindcă am o familie frumoasă, împlinită. Apoi fiindcă am mulți, cred eu, prieteni foarte buni. Radu Pietreanu, spre exemplu, nu are cum să plece din viața mea. Am crescut împreună, iar ceea ce am trăit nu poate fi răpit de nimeni altcineva.

Fiindcă asta ne leagă, o viață! Iar chestia asta e valabilă și pentru ceilalți colaboratori cu care ne-am întâlnit în atâția ani. Și da, am și o situație materială care azi îmi permite să privesc liniștit prezentul. Poate chiar și viitorul. Nu veți scoate de la mine însă nicio cifră.

Dacă vreți, calculați impozitele plătite statului și veți avea o idee. Pentru unii e suficient să aibă 2.000 de lei ca să poată trăi fericiți. Alții nu pot fără 100 de milioane de euro. În ceea ce mă privește sunt lucruri personale, pe care le păstrez doar pentru mine!”, își exprimă „Garcea” crezul material personal.

Pe de altă parte, Mugur Mihăescu mai spune că va petrece aproape întreaga vară în țară.

„Vara mă simt foarte bine acasă. Voi pleca pe Litoral, la noi, poate și în alte locuri. Nu voi rata Delta, fiindcă îmi place foarte mult să pescuiesc, iar Delta Dunării e locul perfect pentru asta. Și da, voi ajunge și la bulgari.

Dar asta fiindcă acolo sunt niște terenuri minunate de golf, pe care nu le găsesc mai aproape de mine. Decât să merg în Ardeal, prefer să ajung în Bulgaria, până s-o face și la noi ceva similar”, afirmă același Mugur Mihăescu.

Dacă îl vom revedea în curând în pilea personajului „Garcea”, rămâne să vedem când și unde.