Cu ce se ocupă și cum arată fiica lui Mugur Mihăescu. Locuiește în Londra și câștigă bani frumoși din asta

Cu ce se ocupă și cum arată fiica lui Mugur Mihăescu. Locuiește în Londra și câștigă bani frumoși din asta
Mugur Mihăescu, mândru de fiica sa, Ivona

Cunoscut în trecut pentru activitatea sa în cadrul grupului „Vacanța Mare”, Mugur Mihăescu, este deja o vedetă. Pe lângă cariera sa de actor, Mugur este și un om de afaceri de succes, dar și un familist convins. De altfel, recent, acesta declara că se consideră un om împlinit din prisma familiei, și se mândrește cu fiica sa, Ivona, în vârstă de 23 de ani.

Mugur Mihăescu, de la „Vacanța Mare” la afaceri de milioane

În urmă cu 34 de ani, un grup de tineri teribiliști creau unul din grupurile umoristice ce aveau să facă istorie. Dan Sava, Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Felix Sava și Dan Ștefănescu aveau să devină cunoscuți sub titulatura „Vacanța Mare”.

Cu spectacole de gen în toată țara, grupul avea să-și câștige celebritatea, ulterior, și în formula de doi, cu Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, după decesul lui Dan Sava în 1999. Au urmat aparițile TV, și seriale, cele mai multe difuzate de PRO TV.

Ulterior, lucrurile au luat-o pe un drum descendent, dispărând pentru o perioadă de pe micile ecrane. Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu se pot lăuda astăzi cu audiențe record pe micul ecran, mai ales între anii 2000 și 2001, când au avut peste 2 milioane de telespectatori.

În tot acest timp, atât Mugur Mihăescu, cât și Radu Pietreanu, au devenit și familiști, la casa lor. Mugur, cu spirit antreprenorial, a decis să-și investească banii câștigați în diferite afaceri, unele prospere, altele mai puțin.

Astăzi, însă, cu toate problemele întâmpinate, Mugur Mihăescu se poate considera un om de afaceri de succes.

Mândru de fiica sa, Ivona

Pe plan personal, Mugur Mihăescu spune că este un om împlinit, având în vedere familia și fiica sa, Ivona, de care este extrem de mândru. Ajunsă astăzi la 23 de ani, tânăra domnșioară locuiește la Londra, unde de altfel a și făcut studiile universitare.

Nu se știu prea multe lucruri despre fiica lui Mugur Mihăescu, asta și datorită faptului că și-a ținut familia departe de spațiul public. Dar, conform celor declarate de actor, este o tânără care și-a ales singură drumul în viață. Ivona activează, tot la Londra, în domeniul imobiliarelor, de unde câștigă bani frumoși.

„Doresc să acord mai multă atenție familiei și comunității. La 55 de ani cât fac, pot să zic că m-am maturizat cât de cât. Eu i-am deschis fetei mele porțile educației, porțile bunului simț. Mai departe, cum își va așterne viața…

E rândul fetei să-și aleagă singură drumul în viață. Cât zâmbește și e fericită… Nu știu ce a luat de la mine sau de la maică-sa, dar cert e că talentul pentru accente și limbi străine îl are chiar de la mine.

Vorbește engleza ca o nativă. Nimeni din Londra nu știe că e din altă țară. A lucrat în real-estate. A lucrat pe o platformă mare de imobiliare. Acum e pentru o firmă și de peste Ocean, care este și aici”, a declarat Mugur Mihăescu”, a declarat Mugur Mihăescu.

Mândru de fiica sa și de creșterea pe care i-a dat-o, Mugur Mihăescu mai spune că fiica sa a înțeles esențialul din ceea ce atât el, cât și soția sa au învățat-o în acești ani.