15 apr. 2021 | 16:19

Mugur Mihăescu a dat lovitura în pandemie. Cu ce televiziune a semnat și ce emisiune va produce

Monden
Mugur Mihăescu a dat lovitura în pandemie. Cu ce televiziune a semnat și ce emisiune va produce

Mugur Mihăescu a fost una dintre cele mai vehemente voci privind ieșitul în stradă față de măsurile restrictive impuse de autorități în vederea minimizării răspândirii covid-19. El a avut mult de pierdut din cauza limitării accesului în restaurante și a micșorării programului, deținând trei localuri în Centrul Vechi al Capitalei.

Mugur Mihăescu a dat lovitura în pandemie

Acum, Mugur Mihăescu pare să se redreseze financiar, așa că revine în televiziune. După ce a lăsat actoria deoparte pentru o vreme, ocupându-se de afaceri, acum celebrul „Garcea” revine pe micile ecrane.

El a semnat un contract cu Metropola TV, televiziunea condusă de Florin Pandele, primarul din Voluntari și soțul Gabrielei Firea. Emisiunea are format de late night show, iar Mugur Mihăescu a declarat că va aborda subiecte serioase, precum educația.

„Este o emisiune care are o deviză clară, educaţia. De asemenea este o emisiune care îşi propune să identifice de ce s-a deprofesionalizat România şi cum să face să o profesionalizăm din nou.
’Meriţi’ este locul în care vom încerca să scoatem în evidenţă poveşti de viaţă ale oamenilor potriviţi ajunşi în locurile potrivite. Spunem poveşti ale oamenilor care excelează în meseriile lor şi încercăm să-i extragem din ’Marea Masă Mută’. Îmi propun să fiu vocea acestor oameni!”, spune Mugur Mihăescu.

Emisiunea se numește ’Meriţi’ și va putea fi urmărită pe postul Metropola Tv, începând cu data de 10 mai.

Mugur Mihăescu, la un pas de faliment din cauza pandemiei

Actorul a fost la un pas de faliment în pandemie, motiv pentru care a devenit extrem de fervent împotriva autorităților care au luat măsuri restrictive. El a îndemnat oamenii să iasă în stradă pentru „libertate”.

Mugur Mihăescu a pierdut aproape un milion de euro de la începutul anului 2020, iar asta pentru că localurile au fost închise, iar programul a fost scurtat. În plus, el a ieșit la protestele față de restricții, acuzându-i pe cei care stau acasă că sunt nepăsători și numindu-i „melci”.

”A trecut un an de când strig ca un nebun că restaurantele şi terasele, adică o mare parte din cei ce lucrează în HoReCa, nu vor avea mari şanse de supravieţuire dacă nu primesc ajutor. Ei bine, după un an, nu ştiu ce să mai fac. Am strigat, am urlat, am ieşit la manifestaţii, am scris pe Facebook, am apărut la televizor şi nimic. Statul m-a ignorat cu desăvârşire. Şi nu mă refer la mine în primul rând, aici. Mă refer la toţi cei care au avut proasta inspiraţie să-şi lanseze afaceri într-un domeniu faţă de care statul român a dovedit din plin cât de mult îi pasă. Adică nu-i pasă!”, a spus Mugur Mihăiescu pentru Impact.ro.

El a mai explicat că nu îi înțelege pe oamenii care nu ies în stradă, spunând că autoritățile încalcă dreptul oamenilor la muncă.

“Lumea nu are joburi dar stă acasă, nu se lupta pentru joburi. Lumea simte că e greșit ce se întâmplă dar nu face nimic, stă acasă. Pe cine aș mai apăra eu. Ați pierdut un an jumate din viață, melcilor!”, a transmis el, prezent într-o emisiune tv.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro