Mugur Mihăescu, mesaj furios la adresa românilor. Vedeta e tranșantă: ”Sunt aberații de la un capăt la altul”

Mugur Mihăescu se află printre nefericiții patroni de restaurante care au avut mult de tras odată cu pandemia și cu restricțiile din România. Din această cauză, actorul s-a arătat un mare susținător al protestelor anti-restricții din București.

Mugur Mihăescu, mesaj furios la adresa românilor

El s-a arătat foarte iritat de oamenii care au ales să nu iasă în stradă. El a mai spus că nu duce lipsă de bani și că se poate angaja oricând la o televiziune, spre deosebire de cei care au rămas fără joburi în această perioadă.

“Lumea nu are joburi dar stă acasă, nu se lupta pentru joburi. Lumea simte că e greșit ce se întâmplă dar nu face nimic, stă acasă. Pe cine aș mai apăra eu. Ați pierdut un an jumate din viață, melcilor!”, a transmis el, prezent într-o emisiune tv.

Actorul a făcut apel la români să iasă în stradă, în loc să își dea cu părerea pe Facebook. Mugur Mihăescu consideră că protestele anti-restricții sunt de bun augur și că ceea ce fac autoritățile încalcă dreptul oamenilor la muncă.

“Când este să își ia în propriile mâini destinul, comentează pe Facebook. De ce să mă mai zbat? Pentru cine? Sunt aberații de la un capăt la altul. Dacă îmi spune un stat din toate astea afectate, din lumea civilizată, în care industriile afectate și oamenii nu și-au primit ajutoarele pentru că au fost împiedicați să își exercite un drept constituțional, dreptul la muncă, eu zic foarte bine.

Cred că este un moment pentru toți să ne reconsiderăm modul de a gândi cu capul nostru, de a vorbi ceea ce nișe pare corect să vorbim, să reconsiderăm modul în care râdem, să reconsiderăm că mai trăim într-o democrație și să ne dăm seama că ne îndreptăm spre ceea ce merităm. Oamenii ăștia persistă în greșeală. N-ați câștigat nimic. Ați pierdut un an jumate din viață, melcilor”, a încheiat Mugur Mihăescu.

Ce afaceri are Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu este și afacerist, pe lângă cariera pe care o are în teatru și televiziune. El deține mai multe localuri în Centrul Vechi din București și a avut pierderi estimate la două milioane de euro. El a reușit să facă peste 10.000 de euro datorită scenetei din noaptea de Revelion, în care a jucat celebrul personaj Leana, alături de Radu Pietreanu, pe TVR.

“Propunerea a venit din partea TVR. Ne-au întrebat dacă suntem interesați să facem un program. Apar și Leana Pârțag, Costel Pârțag și Garcea, foarte puțin, dar nu este un Revelion despre Garcea și Leana Pârțag. De altfel, este un program în care ne luăm la revedere de la aceste personaje”, a declarat Mugur Mihăescu.

Din 2014 până în 2017, Mugur Mihăescu a câștigat din activitatea celo trei localuri aproximativ 650.000 de euro profit.

De altfel, el a pierdut aproape 1,5 milioane de euro în ultimul an, din cauza pandemiei.

”Am încercat să redeschid măcar unul dintre pub-uri, cu un număr extrem de redus de angajaţi. Să fie aşa, ca un fel de ultimă insulă în care să încerci să te bucuri de viaţă chiar dacă ea te înghionteşte şi-ți oferă doar acrituri şi multă bătaie de cap! Dar nici asta nu a mers! Parcă m-ar fi blestemat cineva!”, a spus Mugur Mihăescu, luna trecută.