27 dec. 2021 | 13:11

Monologul lui Robi din Las Fierbinți, viral de Crăciun: „Nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi?” VIDEO

Monden
Monologul lui Robi din Las Fierbinți, viral de Crăciun: „Nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi?” VIDEO
Moment de excepție în episodul de Crăciun al serialului Las Fierbinți

Un alt moment din ‘Las Fierbinți’ a adus aprecierea fanilor într-un număr mare. Monologul lui Robi din serialul românesc a adus lacrimi pe chipul unora și i-a făcut pe mulți să realizeze cât de important este să dăruiești.

Las Fierbinți, moment de excepție în episodul de Crăciun: monologul lui Robi i-a emoționat pe fani

Românii au rămas cu ochii în lacrimi în urma unui nou episod cu un mesaj extrem de important. Episodul de Crăciun din cadrul serialului ‘Las Fierbinți’ a reușit să le intre la suflet telespectatorilor care au râs și au plâns odată cu actorii lor preferați.  Monologul lui Robi a devenit viral pe rețelele de socializare și a reușit să aducă în față o învățătură uriașă pe care cu siguranță mulți au luat-o în considerare.

„Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi? Măcar o dată pe an să vă văd şi eu că vă bucuraţi de ceva!”, spune polițistul satului în timp ce se află în fața tuturor cetățenilor din Fierbinți.

Leonid Doni a interpretat printre lacrimi discursul ținut la petrecerea de Crăciun din sat care s-a transformat rapid într-un scandal. Cei de acolo au constatat că darurile primite de la Moș Crăciun le-au fost furate de la vecini, pentru a fi date cadou altora mai săraci.

Polițistul cunoscut i-a îndemnat pe oameni să fie mai buni unii cu ceilalți și să dea din puținul lor și altora care nu au deloc posibilități. Concret, Robi l-a pus pe Giani să îi întrebe pe fiecare în parte de ce ar avea nevoie, ulterior Ardiles a fost cel care a sustras din căminele celor mai avuți anumite obiecte de care ei nu se foloseau.

„Noi trebuie să fim mai buni unii cu alţii”

„Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi? Măcar o dată pe an să vă văd şi eu că vă bucuraţi de ceva! Eu ştiu că n-aveţi bani pentru cadouri noi, nici eu nu am, dar din ce avem vechi, putem să dăm ceva ce avem în plus. Dom’ primar, să nu fiţi supărat pe primarul de la Dridu că a făcut nu ştiu ce brad de nu ştiu câţi metri!

Ştiţi ce a făcut el, de fapt? A dat sărăcia cu sclipici şi aşa fac toţi primarii care ne pun luminiţe. Păi asta ne trebuie nouă, luminiţe? Nu! Noi trebuie să fim mai buni unii cu alţii, din ce avem să dăm ceva, să ne ajutăm noi între noi că Moş Crăciun ne-a cam uitat pe noi, ca ţară” – este o parte din monologul emoționant al lui Robi.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro