Drama nebănuită a lui Dorel din Las Fierbinți. A ținut totul ascuns până acum. S-a luptat timp de 7 ani cu asta

Drama nebănuită a lui Dorel din Las Fierbinți. A ținut totul ascuns până acum. S-a luptat timp de 7 ani cu asta
Ce dramă a trăit Dorel din Las Fierbinți

Mihai Rait este un actor extrem de îndrăgit, mai ales pentru faptul că acesta i-a cucerit pe telespectatori cu personajul Dorel din Las Fierbinți. Acesta a mărturisit că viața lui nu a fost chiar așa de roz tot timpul, ținând cont că s-a confruntat cu o problemă uriașă timp de 7 ani.

Prin ce a trecut Mihai Rait, actorul care îl joacă pe Dorel în Las Fierbinți

Părinții actorului au trecut printr-o adevărată dramă după ce acesta a căzut, dintr-o simplă joacă. Mihai Rait s-a lovit în timp ce stătea cu fratele său, apoi s-a confruntat cu o problemă imensă. El a fost somnambul timp de aproximativ 7 ani, așa că rudele sale au trecut prin clipe dureroase.

„Am fost somnambul vreo şapte ani. Mă jucam cu frate miu şi am căzut, am dat cu capul de marginea patului. Am avut dereglări ale somnului serioase. Alergam prin casă şi prin curte noaptea.

În clasa a IV-a m-au găsit cu un cuţit în mână, învăţasem să tai găini, mă punea bunică miu, şi într-o noapte m-am trezit, m-am dus la bucătărie şi am luat cuţitul cu mâner verde şi mă plimbam prin curte: „Mamaie, adu, bre găina să o tai!”.

Îţi dai seama cum a fost.”, a povestit Mihai Rait, pentru Adevărul.

Mihai Rait, susținut de familie

Părinții starului nu au fost de acord la început cu faptul că acesta și-a ales o carieră de actor, temându-se pentru situația lui financiară. În cele din urmă, aceștia au început să îl vadă în diverse producții, așa că l-au susținut și au fost alături de el. Mihai Rait a dat lovitura cu rolul său din Las Fierbinți.

Cu toate acestea, actorul a mărturisit că există momente când mama lui își amintește de problema pe care a avut-o în copilărie.

„Sunt mândri, dar vor mai mult, să apar mai mult. „Dorel de ce nu apare mai mult?” Păi aşa e el ca personaj, nu e el construit pentru mai mult, el are părticica lui acolo şi e foarte bine cum e.

Îşi doresc să apar mai mult şi să nu-l mai bată Bobiţă tot timpul, mai ales bunică mea: „Aoleu, mamă, da’ de ce te bate atât?”, „Nu mă bate, bre, pe mine, îl bate pe Dorel.”, „Las’ să vezi ce-i fac eu! Bobonete, ce ai mă cu el?”

Şi mama era cu „să nu-ţi mai dea în cap că tu ai avut o problemă când erai mic.”, a adăugat actorul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI