Momente dificile pentru Răzvan Simion. Ce i-a povestit lui Dani în emisiune: toți au rămas uluiți

Momente dificile pentru Răzvan Simion. Ce i-a povestit lui Dani în emisiune: toți au rămas uluiți
Răzvan Simion, suspect de COVID-19. Ce a păţit matinalul de la "Neatza"

În ediţia de astăzi “Neatza cu Răzvan şi Dani”, Răzvan Simion a povestit că a trecut prin momente dificile în ultimele zile. Toţi au rămas uimiţi de dezvăluirile făcute de matinal colegului său de platou, Dani.

Răzvan Simion, mărturisiri la ceas de dimineaţă

În ediţia de astăzi a emisiunii de pe Antena 1, Răzvan Simion i-a povestit lui Dani prin ce momente dificile a trecut în ultimele zile. După ce s-a confruntat cu o febră puternică, acesta şi-a făcut de două ori testul pentru coronavirus. Se pare că matinalul a dorit să fie sigur că nu este infectat cu noul COVID-19. Din fericire, ambele au ieşit negative.

“Zilele astea am avut febră puternică. Ca să fie toți cei care ne privesc liniștiți, mi-am făcut două teste de COVID. Sunt negativ la amândouă. A fost doar o viroză pe care, Dani, am dus-o ca un bărbat, pe picioare. Mi-am făcut o mie şi unul de gânduri până a venit rezultatul. Îţi pune toate rotitele în mişcare treaba asta. Dar m-am liniştit”, a mărturisit îndrăgitul prezentator.

Replica colegului de platou nu a întârziat să apară.

“Dacă tot te sperii şi faci febră, măcar să ai COVID. Atât s-a putut”, a spus amuzat de întreaga situaţie Dani.

Răzvan Simion, suspect de COVID-19. Ce a păţit matinalul de la

Răzvan Simion, suspect de COVID-19. Ce a păţit matinalul de la „Neatza”

Răzvan Simion iubeşte din nou

Despărţirea dintre Lidia Buble şi Răzvan Simion a uimit pe toată lumea, mai ales că cei doi nu au dat de înţeles niciodată că ar avea probleme care să ducă la separare. Deşi prezentatorul de la Antena 1 a suferit enorm după artistă, acum iubeşte din nou.

Matinalul a fost fotografiat, de curând, plimbându-se de mână cu noua iubită. Cei doi au luat masa la un restaurant din Floreasca, Bucureşti. Bruneta şi Răzvan s-au comportat ca un adevărat cuplu, semn că lucrurile merg de minune între ei.

”Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea.

Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pt tot ce am fost şi pt tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi…foşti iubiţi…. actuali foarte buni prieteni”, a explicat prezentatorul, anunţând astfel despărţirea de Lidia Buble, după cinci ani de relaţie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI